Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai tikrai taip pasako.nu parašau,jei jau taip pasako. Gi ne kasdien.

Alta irgi va savo komisaru girdavosi.🤣

Ir Selija yra pasakus.ir kristij.ir tu.

Nu pasako gi kartais moterims.l tuos komplimentus.

Aš? :blink: 

Atsakyti
Na po skyrybu ,tada idomu buvo ,komplimentai irgi rupejo. Bet labiausiai tai patinka komplimentai ne apie konstitucija. biggrin.gif
Apie pinot tai atsimenu tik apie merilin monro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 rugsėjo 2020 - 14:55

Pinotija, 14 Rgs 2020 - 15:54, parašė: Aš? :blink:
Tai kas čia Merilyn Monro?aš tai tik Levinsky.Klintono oralinio darytoja.ir tai neįsižeidžiau.panaši tai panaši.🤣
Atsakyti

GAILE*, 14 Rgs 2020 - 15:48, parašė: Esu skaičius teoriją, kad būtent atvirkščiai yra, jei žmogus giriasi jam sakomais komplimentais, reiškia viduje kaip tik taip negalvoja ir turi kompleksu. Nes jei tu tikrai žinai kad esi tokia, kaip tau sako, tie komplimentai visai dzin, neatrodo jokia vertybė 😀
Nu va,visai aš negraži.🙈
Atsakyti

Na po skyrybu ,tada idomu buvo ,komplimentai irgi rupejo. Bet labiausiai tai patinka komplimentai ne apie konstitucija. biggrin.gif
Apie pinot tai atsimenu tik apie merilin monro biggrin.gif

Tai turbūt tu mane čia ir pakrikštijai, nes nesu apsivadinus pati taip. Arba kažkas kitas pripaišė. Bet greičiausiai tu, iš lempos.

Čia yra taip, kad viena kažką pasako, o paskui ir keliauja iš temos į temą, o šaknų jau niekas ir neprisimena.

Nesu nei graži, nei juolab panaši kažkaip.

Atsakyti

:mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 14 rugsėjo 2020 - 16:03

Tai kas čia Merilyn Monro?aš tai tik Levinsky.Klintono oralinio darytoja.ir tai neįsižeidžiau.panaši tai panaši.🤣

Nieko tu nepanaši.

Vienas momentas buvo, kai tu brunetė su ryškiom lūpom buvai, o šiaip visai ne. Levinsky tikra karvė palyginus su tavim.

Atsakyti

Man tai panaši į levinski. Net labai. Ir visai ji ne karvė. Normali moteris 

Atsakyti

Man tai panaši į levinski. Net labai. Ir visai ji ne karvė. Normali moteris 

Ir kai blondinė panaši? Nu visai ne. Man levinsky karvė palyginus su Intemora, o ne karvė šiaip.

Atsakyti

Sakei, Pinot, kad tavo vyras norejo dukros, kuri buti tokia grazi, kaip tu.  :D

Dieve dieve, del komplimentu aiskinasi :D​ 

Atsakyti

Ir kai blondinė panaši? Nu visai ne. Man levinsky karvė palyginus su Intemora, o ne karvė šiaip.

Iš veido panaši, plaukai nė prie ko

Atsakyti

*** Sėlija, 14 Rgs 2020 - 17:50, parašė: Sakei, Pinot, kad tavo vyras norejo dukros, kuri buti tokia grazi, kaip tu. :D Dieve dieve, del komplimentu aiskinasi :D
Tai liepė aiškintis🙈
Atsakyti