Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man darzininkyste labai ok, bet vistu neauginciau. Ir pjaut gaila butu, ir isvis gyvunus megstu myluot,glostyt,o ne suduose laikyt, paskui uzdubasint. 

Atsakyti

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 09:46, parašė: Man darzininkyste labai ok, bet vistu neauginciau. Ir pjaut gaila butu, ir isvis gyvunus megstu myluot,glostyt,o ne suduose laikyt, paskui uzdubasint.
Šiap jo.prisiriščiau ir prie vištos.
Atsakyti

Šiap jo.prisiriščiau ir prie vištos.

Tai OK lai gyvena gi iki mirties, kame problema? Kiaušinius deda jos visą gyvenimą, tik senos rečiau 

Atsakyti

Bet vištos nėra mano svajonių augintinės.😁

Pripažįstu murkiančias ir  besiglasatančias kates ir tai gali nepataikyt.man iš antro karto pasisekė.😁

Atsakyti

Na čia ne dėl svajonių. O dėl maisto realizavimo 😀, kopūstų pavertimo kiaušiniais

Atsakyti

Nu auoratau ar žmogų nužudyai ar kopūstą auoūdyai,tai vaitiek pragaras laukia😁😁😁

Atsakyti

O tau intermora normalu atrodytų, kad dukros sugadina ir išmeta dalykus, dėl kurių tu dirbai ir stengeisi? Pvz tavo pinigus uždirbtus lauže sukurentu? Rūbus, kuriuos pirkai is savo algos išmestų šiaip sau? Malonu būtų?

Atsakyti

O tau intermora normalu atrodytų, kad dukros sugadina ir išmeta dalykus, dėl kurių tu dirbai ir stengeisi? Pvz tavo pinigus uždirbtus lauže sukurentu? Rūbus, kuriuos pirkai is savo algos išmestų šiaip sau? Malonu būtų?

Kas tau yr, ko cia kabinejiesi? Pasidomek, kiek tavo vaikai tavo pinigu vejais paleido. Prikibo kaip erke. 

Atsakyti

Kas tau yr, ko cia kabinejiesi? Pasidomek, kiek tavo vaikai tavo pinigu vejais paleido. Prikibo kaip erke. 

Uoj advokatė 🤣

Ir taip, man nemalonu jei kažkas mano darbo rezultatus vėjais leidžia. Todėl norėčiau kad neimtų nieko, ko nereikia 

Atsakyti

Uoj advokatė 🤣

Ir taip, man nemalonu jei kažkas mano darbo rezultatus vėjais leidžia. Todėl norėčiau kad neimtų nieko, ko nereikia 

Nu ir as uz tai, bet gi motina kisa ir kisa, tai negi del tevu uzsispyrimo jai vistas augint pradet? 

Atsakyti

Vistos kopustu nelabai lesa siaip, uogieniu irgi :)

Atsakyti

Vistos kopustu nelabai lesa siaip, uogieniu irgi :)

Lesa tikrai, viską ėda, absoliučiai 

Atsakyti