Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kristij, 14 Rgs 2020 - 23:04, parašė: o man? biggrin.gif
Tai reik greit,nes bijau ,kad kažkas jiems gali atsitikti.🙈
Atsakyti

Vistu tema as turiu ideju, bet jau name.

Bus matyt... 

O ziema, kad  detu, tai reik apsvietimo. 

Nejaunos vistos maziau kiausu deda, bet didesnius. Na, 2-3 m.as tikrai noreciau tas pacias laikyt.

Atsakyti

Tai reik greit,nes bijau ,kad kažkas jiems gali atsitikti.🙈

Tai sia savaite reik. Matai. Jau bus -2 kopustai :)

Atsakyti

Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amzium :oh:​ 

Atsakyti

Vistu tema as turiu ideju, bet jau name.

Bus matyt... 

O ziema, kad  detu, tai reik apsvietimo. 

Nejaunos vistos maziau kiausu deda, bet didesnius. Na, 2-3 m.as tikrai noreciau tas pacias laikyt.

O paskui kieta mesa esi? 

Atsakyti

Užtenka. Tereik žiemai apšiltinti polistirolu jį. O ir šiaip žiemsi galima vištas suvalgyt. O pavasarį naujas pirkt 

Tai juk yra dedeklės ir mėsinės.

Eina š. toks ūkis, kad aš dar kam galvas kapočiau. Ne.. 

Atsakyti

O paskui kieta mesa esi? 
Tai tam yr greitpuodis :) Dedrkles gi ne broileriai :) Vistiek 1m.vistos mesa nebus minksta.

Pas mane vistos gyventu kol nors kiek detu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugsėjo 2020 - 22:14

*** Sėlija, 14 Rgs 2020 - 23:10, parašė: Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amzium :oh:
Aš tai ir mirsiu mamyčiuke būdama. Viskas čia normaliai😁 Mano mama tiesiog kietesnė ir dažnai situacijoj geriau susigaudo nei aš .
Atsakyti

Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amzium :oh:​ 

Jis ne mamišius, džiaukis, kad reikia praktinių patarimų. Žmogus bręsta.

Atsakyti

O paskui kieta mesa esi? 

Sriubai liuks žinok. Arba greitpuody troškinti 

Tai juk yra dedeklės ir mėsinės.

Eina š. toks ūkis, kad aš dar kam galvas kapočiau. Ne.. 

Tai aš ir nekapoju. Tam yra vyrai

Atsakyti

Mano sūnus vis mažiau ko beklausia kai su mergina gyvena. Iki tol tai jooo, viską reikėjo patart 

Atsakyti

Žodžiu nei vištų nenoriu,nei kopūstų neišsaugosiu ,ir uogienės paimu ir stovi ilgai.žlugęs aš žmogus.

Morališkai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 09:07