kristij, 14 Rgs 2020 - 23:04, parašė: o man?Tai reik greit,nes bijau ,kad kažkas jiems gali atsitikti.🙈
Vistu tema as turiu ideju, bet jau name.
Bus matyt...
O ziema, kad detu, tai reik apsvietimo.
Nejaunos vistos maziau kiausu deda, bet didesnius. Na, 2-3 m.as tikrai noreciau tas pacias laikyt.
Tai reik greit,nes bijau ,kad kažkas jiems gali atsitikti.🙈
Tai sia savaite reik. Matai. Jau bus -2 kopustai
Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amzium
Vistu tema as turiu ideju, bet jau name.
Bus matyt...
O ziema, kad detu, tai reik apsvietimo.
Nejaunos vistos maziau kiausu deda, bet didesnius. Na, 2-3 m.as tikrai noreciau tas pacias laikyt.
O paskui kieta mesa esi?
Užtenka. Tereik žiemai apšiltinti polistirolu jį. O ir šiaip žiemsi galima vištas suvalgyt. O pavasarį naujas pirkt
Tai juk yra dedeklės ir mėsinės.
Eina š. toks ūkis, kad aš dar kam galvas kapočiau. Ne..
O paskui kieta mesa esi?Tai tam yr greitpuodis

Pas mane vistos gyventu kol nors kiek detu
*** Sėlija, 14 Rgs 2020 - 23:10, parašė: Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amziumAš tai ir mirsiu mamyčiuke būdama. Viskas čia normaliai😁 Mano mama tiesiog kietesnė ir dažnai situacijoj geriau susigaudo nei aš .
Visa vakara su sunum Jyske apsipirkinejom. Virtualiai. Jis Vilniuj po krautuve vaiksto, o as jam is internetines ieskau ir sakau, ka pirkt.... Pirko nauja patalyne, kaldra, ciyzinuka, pagalves. Nu niekaip be mamos, koks mamisius pasidare su amzium
Jis ne mamišius, džiaukis, kad reikia praktinių patarimų. Žmogus bręsta.
Žodžiu nei vištų nenoriu,nei kopūstų neišsaugosiu ,ir uogienės paimu ir stovi ilgai.žlugęs aš žmogus.
Morališkai.