Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ir as uz tai, bet gi motina kisa ir kisa, tai negi del tevu uzsispyrimo jai vistas augint pradet? 

Mano buvo tokia pati mama. Neėmiau ir viskas, gi neikis per prievartą. Laikui bėgant suprato kiek ko augint

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 15, 10:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72706291" data-time="1600157920"><div><p>Uoj advokatė 🤣</p><p>Ir taip, man nemalonu jei kažkas mano darbo rezultatus vėjais leidžia. Todėl norėčiau kad neimtų nieko, ko nereikia </p></div></blockquote><p>Nu ir as uz tai, bet gi motina kisa ir kisa, tai negi del tevu uzsispyrimo jai vistas augint pradet? </p>

Selija ,sakai intemora cia atrodo tokia kaip cia pasakius ,o visos kitos tai bando atrodyt geresnes nei yra. Tai zinok pranesu ,kad uz tave ir intemora geresniu zmoniu tikrai yra.
Jum gal sunku tuo patiket ,bet yra.
Atsakyti

Selija ,sakai intemora cia atrodo tokia kaip cia pasakius ,o visos kitos tai bando atrodyt geresnes nei yra. Tai zinok pranesu ,kad uz tave ir intemora geresniu zmoniu tikrai yra.
Jum gal sunku tuo patiket ,bet yra.

Tu cia apie save, ar kaip? As i geriausio zmogaus titula niekad nepretendavau, ne mano stailas. 

Atsakyti

Žinoma,kad yra .visokių žmonių yra.bet sugalvoti,kad esu blogio sėkla dėl kopūsto😁.ar dėl uogienės.

Nu nepykit,bet man čia naujiena.

Ne,tai aišku,kai nėra rimtesnių nuodėmių,tai ir šita didžiuuuulėėė🙈

Atsakyti

O siaip vienas kitas poelgis nedaug apsprendzia apie zmogaus geruma :)

Atsakyti

Ryt vasara!!! :vacation1:​ 

Atsakyti

Žinoma,kad yra .visokių žmonių yra.bet sugalvoti,kad esu blogio sėkla dėl kopūsto😁.ar dėl uogienės.

Nu nepykit,bet man čia naujiena.

Ne,tai aišku,kai nėra rimtesnių nuodėmių,tai ir šita didžiuuuulėėė🙈

Ne ne ne, kopūstai menkniekis, bet va katės paliktos ilgam savaitgaliui.... 🤭

Atsakyti

Gyvosaveikos katės,nenumirė per dvi naktis.

Tikrai ir čia neatleistina nuodėmė?aš visai susipainiojau tarp gėrio ir blogio sąvokų.😁😁😁

Atsakyti

Nu tai duok  kitokiu pavyzdziu, kitaip tavieji bus patys baisiausi :D​ 

Atsakyti

O ką čia painiotis tarp sąvokų. Yra 7 mirtinos nuodėmės, krikščionybėje. Va:

1. Puikybė
  2. Gobšumas
  3. Pavydas
  4. Rūstumas
  5. Gašlumas
  6. Rajumas
  7. Tingumas arba vangumas

Atsakyti

Ir 7 dorybės 

Išmintis

Teisingumas

Saikas

Drąsa

Tikėjimas

Viltis

Dosnumas

Va ir žiūri ko pas tave daugiau 😃. Atspirties taškas įsivertinti, ar esi labiau geras, ar labiau blogas

Atsakyti

Esu tingi, bet drasi. 

Atsakyti