Uzgriuvo ir mane. Bet as dozuoju, kasdien po kelias valandas ir periodiskai. Patinka, kad galiu issimiegot, ramiai kava isgert. Bet paskui visa diena tai..
Uzgriuvo ir mane. Bet as dozuoju, kasdien po kelias valandas ir periodiskai. Patinka, kad galiu issimiegot, ramiai kava isgert. Bet paskui visa diena tai..
Man tai tas darbas iš namų-kosmosas. Dirbu taip kas antrą dieną, savaitėje trys pirmadieniai
ir jie tokie ojojoj, o namie tai nesuprasi, kas aš mama ar darbuotoja
Nu ne.nieks nesusipjaustė.simptomų nejaučiu. Šiandien buvo mano bandymas išvirt manų košę.šitas dalykas taip ir liko man paslaptis.visada gaunasi kitokia.šiandien kažkokia sriubytė.bet tai nieko.galima daugiau uogienės užsimesti,kad sutirštėtų.tai va,srebiam dabar.
Nu ne.nieks nesusipjaustė.simptomų nejaučiu.
Šiandien buvo mano bandymas išvirt manų košę.šitas dalykas taip ir liko man paslaptis.visada gaunasi kitokia.šiandien kažkokia sriubytė.bet tai nieko.galima daugiau uohiebės užsimesti,kad sutirštėtų.tai va,srebiam dabar.
Man normaliai gaunasi ji, 100-ui ml pieno dedu vieną šaukštą manų
jezus,manu nevirus nuo kudikiu laiku..
marco'polo, 24 Kov 2020 - 12:40, parašė: Man normaliai gaunasi ji, 100-ui ml pieno dedu vieną šaukštą manųBet taip neįdomu.iš vis aš mėgstu improvizuot.visur .taip gaunasi įdomiau ir kitaip.mano net pamokos nebūna vienodos.😁😁 Vyno turiu...taip norisi taurę įsipilt ir pasedėt kur ant saulės.bet galvoju,mane jau išgert traukia vidury dienos.kas dar po savaitės bus?O po mėnesio.😁😁😁
Oi au labai retai.bet va paprašė ir padariau.😁
Nu jau manu kose isvirt, tai moku ![]()
Tai čia gi sunku.va makaronus kai verdi .nu ar daugiau vandens ar mažiau .jie gausis vistiek makaronai.😁
Virti.
Nu nu, prasigers tauta.. nuo pietu prrrrradedam
istesles...sedi namie ir i saldytuva tai to..tai ano..bliamba..negerai dirbt namie...