as kazkaip daznai nelandzioju, nu kaip visada, nuo pietu
tai pas mane darbe buna 12 pietus, tada 19val namie.. O db jau 3 kartus valgiau ![]()
As dar tik karta.
kristij, 24 Kov 2020 - 14:21, parašė: istesles...sedi namie ir i saldytuva tai to..tai ano..bliamba..negerai dirbt namie...Nu ,čia gryna teisybė.aš vis kokį kąsnelį pačiumpu eidama pro šalį.tai šokolado atsilaužiu,tau sūrio lazdekę,tai dešros...nežinau kaip ten selija neėdus sėdi.aš tai graužiu ir graužiu ką nors.😁
Intemora, bayyyyk, i plosciu neitilpsi, nu..
*** Sėlija, 24 Kov 2020 - 16:59, parašė: Intemora, bayyyyk, i plosciu neitilpsi, nu..Nu matai. Aš visada tokia graužikė buvau.visą gyvenimą.😁
Bet tikrai,gal reik mažint.Nooos..vat darbe mes su kolege nueidavom į valgyklą,o ten bulačkos po 10 centų.Visokios.su aguonom,džemu,obuoliais,keksiukai...ot buvo laikai.
As irgi siaip grauzike, bet nieko labai skanaus ner.. si, ananasiniu saldainuku turiu, aJNu..
*** Sėlija, 24 Kov 2020 - 17:41, parašė: As irgi siaip grauzike, bet nieko labai skanaus ner.. si, ananasiniu saldainuku turiu, aJNu..Patys skaniausi nuo vaikystės.🙂
Cia mano mamos patys skaniausi. Mano tai "Vyyyyylnius"
*** Sėlija, 24 Kov 2020 - 17:54, parašė: Cia mano mamos patys skaniausi. Mano tai "Vyyyyylnius"Prisimenu savo gimtadienius vaikystėj.mama visada nupirkdavo prieš tai maišą tų saldainių ananasinių ir paslėpdavo spintoj.mes su drauge radom.ir suėdėm pusę maišo.o kad paslėpt įkalčius pro langą popieriukus išmėtėm😁 Eina mama ir sako pilna kažko geltono po langais.prieina ir žiūri visur saldainių popieriukai.pilni laptai,prie rūsio,ant žolės.nu taip kokių porą kilų.😁
Vsio, diedas grizo is darbo su kauke
. Koks pareigingas patapo