Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šitie dar iš senų gerų

Priedas  saldainiai-sostine-dez-250-g-1.jpg   201,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

A jo, tai va sitie Sostines ir  Vilnius man patys paciausi. 

Atsakyti

Ai,aš iš vis nelabai tų skonių jaučiu saldainių.saldu ir skanu.

Atsakyti

Nu labas, patys nevalgomiausi saldainiai tai Veziu kakleliai. Vieninteliai, kuriu nevalgau :dry2:​ 

Atsakyti

Tai kaukes jau visos turit? Uzsisakiau sau tris is urtestekstile. Diedas nesioja tas su kamstukais, as tai su jom nekomfortabiliai jauciuosi. 

Atsakyti

Tai kaukes jau visos turit? Uzsisakiau sau tris is urtestekstile. Diedas nesioja tas su kamstukais, as tai su jom nekomfortabiliai jauciuosi. 

Aš iš utenos trikotažo daugkartinio naudojimo. 3 juodas, 3 baltas. Bet kada atsiųs, nežinau, tai kol kas naudojam vienkartines, kurių atsargos jau baigiasi.

Atsakyti

Šitie dar iš senų gerų

attachicon.gifsaldainiai-sostine-dez-250-g-1.jpg

Naujoke? Laba :)

Atsakyti

As tai darzelio nd uzduotis dariau. Emociukus ant pagaliuku. Ryt dar dabaigt...

Priedas  IMG_20200324_210157.jpg   324,46KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar pora uzduociu yraaaa.

Atsakyti

Kaip jums musu pargryzeliai? 

Viskuo nepatenkinti, nors gyvens nachaliavai tas pora sav uz musu visu pinigus...

Atsakyti

Aina jie n.., tie pargrizeliai. Kur mokescius mokejo, ten tegul serga. As savo dukros atgal nesisiunciu. 

Pinot, parasysi, kaip tos kaukes, man tai sintetikos anikaip nesinori, nu, cia mudvi abidvi jos baidomes.. 

Atsakyti

Aina jie n.., tie pargrizeliai. Kur mokescius mokejo, ten tegul serga. As savo dukros atgal nesisiunciu.  Pinot, parasysi, kaip tos kaukes, man tai sintetikos anikaip nesinori, nu, cia mudvi abidvi jos baidomes.. 

Jauciu pargrizo nelegalai :D visi, kur bala zino is ko gyveno.'....

As jauciu risiuos silkine skarele tiesiog... Ka su mazu daryt tik nzn... Jei ir lauke bus privaloma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 24 kovo 2020 - 22:53

tai nerandi kur kaukes nusipirkt, gi pilna.. 

Atsakyti