GAILE*, 15 Rgs 2020 - 17:59, parašė: Intermora, bet tu pastoviai apsimeti slanga. Dar kart pakartosiu, nors jau nesitikiu kad normaliai tai priimsi - esmė ne supuvusios daržovės (daržovės čia tik iliustracija tavo požiūrio), o nepagarba tėvų darbui. O db gali toliau apsimetinėti, prisidengdama supuvusiais kopūstais.Kokia **** šlanga? Nes.jei taip.ir galvoji,tailčia naujiena?tūkstantį vieną kart buvo šita tema.
Jo, Gaile, jo. Nepagarba apskritai yra tragedija.O siandien tu esi itin nepagarbi. Eik, paskaityk savo talmudus, pakontempliuok.
Vuo, tu, Seliut, beveik teisi. Baisiai nepatankinta Intemora bumbėjo, kad per daug NAUJŲ narių. Ir aš ne užsiputojau, o mandagiai apleidau areną. Na, aišku, galėjau pasakyt: atšok, mergaite, SM ne tavo privati, kur noriu, ten ir vaikštau, tu man nepaaiškinsi. Nu, bet kai gerai išauklėta...

Beje, keista, bet visų mano žinučių nerodo. A GIRDŽ, PINOTIJA??? Pirma mano žinutė buvo, kad seniai jus skaitau ir daug ką žinau. Paminėjau ir nuo kada skaitau. Tai ir vėl atsirado baisiai kažkuo pasipiktinusių, ir labiausiai piktinosi Pinot. A GIRDŽ, PINOTIJA??? Po to valdžią rodė Intemora, vijo naujas velniop, kažką į tai buvau parašiusi, gi negalėjau nutylėti, tada ir dingau. O jau tik tada buvo tas komentaras, apie kurį tik ką rašė Pinot. A GIRDŽ, PINOTIJA??? TIK TADA.
Tai tiek žinių.
Nu o kaip ji tas naujas vijo? Nu nevijo gi.
Vuo, tu, Seliut, beveik teisi. Baisiai nepatankinta Intemora bumbėjo, kad per daug NAUJŲ narių. Ir aš ne užsiputojau, o mandagiai apleidau areną. Na, aišku, galėjau pasakyt: atšok, mergaite, SM ne tavo privati, kur noriu, ten ir vaikštau, tu man nepaaiškinsi. Nu, bet kai gerai išauklėta...
Beje, keista, bet visų mano žinučių nerodo. A GIRDŽ, PINOTIJA??? Pirma mano žinutė buvo, kad seniai jus skaitau ir daug ką žinau. Paminėjau ir nuo kada skaitau. Tai ir vėl atsirado baisiai kažkuo pasipiktinusių, ir labiausiai piktinosi Pinot. A GIRDŽ, PINOTIJA??? Po to valdžią rodė Intemora, vijo naujas velniop, kažką į tai buvau parašiusi, gi negalėjau nutylėti, tada ir dingau. O jau tik tada buvo tas komentaras, apie kurį tik ką rašė Pinot. A GIRDŽ, PINOTIJA??? TIK TADA.
Tai tiek žinių.
Apsiramink tu. Tavo postas, kad tu žinai, buvo td, o aš net nenagrinėju td, aš kalbu apie sm. Tu po visko atėjai į SM, pasidžiaugei, kad neprisijungei ir dingai. Aš apie tai kalbu. Apie tave iš kalbos išėjo, nes buvo kita narė, kurios Intemora nenorėjo, o Sėlija pagalvojo, kad aš tave turiu galvoje. Tai nieko panašaus.
Ir atsikabink,
kas per durdomas, o epicentre, kaip visada Intemora. Intemora ir jos namo pirkimas, aplinkos "netvarkymas", katės praganymas, kačių palikimas dviem dienom, Intemoros moralė, remontai daržovių pūdymas ir kas ten dar? Nu įdomu būtų suminėti viską. Betgi nešdrįsit, net juokais.
Intemora- tu tikra ilgalaikė gviazda.
Pinotija, ką norėsiu, tą ir darysiu, supratai?
Nu ir kas jums darbo, kaip nori, taip gyvena. Uz kates jau atitarkavom, kiek galima.
Viskas aišku. Tos temos nebėra SM, užtai ir nerodo žinučių. O nėra, jaučiu, todėl, kad Virgutė joje buvo atsiskleidusi visu grožiu. Kažkas, matyt, pasirūpino, kad ta tema būtų ištrinta.
Pinotija, ką norėsiu, tą ir darysiu, supratai?
Ir ką tu darysi? Daryk, man dzin, o prie manęs nekibk.
Pinotija, ką norėsiu, tą ir darysiu, supratai?</p></div></blockquote><p>Ir ką tu darysi? Daryk, man dzin, o prie manęs nekibk.</p>
Norėsiu - kibsiu, norėsiu - snukin pasiūlysiu.