Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne, neišvarei. Nei žodžio nebuvo iš tavo pusės.

Kai Sėlija pasakė apie rialiną, kad tu atseit išvarei, aš nustebau, paskyriau kažkiek laiko ir paskaičiau, kad ji klysta. Buvo taip, kad ji  atėjo, papikdžiugavo, kad neprisijungė, ir išėjo. Buvo vienas jos postas ir viskas. Tu jos nevarei. Buvo kažkokia kita, kurios tu "nepriėmėi",  bet aš dar neišsiaiškinau. 

As pasakiau??? As atvirksciai pasakiau, ka tu cia.. 

Atsakyti

Man tai cia tu, Pinot, tokia biski vierche atrodai, kaip kokia teiseja nuosprendzius isnesineji :D​. 

Galvok, ką nori.

Atsakyti

Dzieve dzieve... jau tau stoga, Gaile, nunese... apie savo puikybe susimastyk.. 

Susimąstau. Net lb žinok. Vat ir tu susimąstyk, nes pas tave ši nuodėmė irgi lb ryški 

Atsakyti

Susimąstau. Net lb žinok. Vat ir tu susimąstyk, nes pas tave ši nuodėmė irgi lb ryški 

Jei tik tokios pas mane nuodemes, tai skaistykloj neuzsibusiu. 

Atsakyti

O kodel ji negalejo tureti savo sprendimo? Ir labai gerai padare, kad sm liko. Zmogus su stuburu. Cia ne intrigos.

Del Rialinos, tai ji tik pasake, kad jai perdaug nariu, o Rialina ir uzsiputojo. Daug triuksmo del nieko buvo, eilini karta. Nepalyginsi su Altos iseinu/pareinu vojazais. 

Tai ką tu tuo nori pasakyt.? Aš specialiai paskaičiau, Intemora nieko rialinai nesakė, atnisau tą laikotarpį.

Buvo kita narė X, ne rialina, kuriai Intemora pasakė, kad nebus jos šitoj temoj.

Atsakyti

Jei tik tokios pas mane nuodemes, tai skaistykloj neuzsibusiu. 

Sakai tik tokios? 😀

Atsakyti

Tai ką tu tuo nori pasakyt.? Aš specialiai paskaičiau, Intemora nieko rialinai nesakė, atnisau tą laikotarpį.

Buvo kita narė X, ne rialina, kuriai Intemora pasakė, kad nebus jos šitoj temoj.

Ale tu netingi 🤣

Atsakyti

Pinotija, 15 Rgs 2020 - 18:12, parašė: Tai ką tu tuo nori pasakyt.? Aš specialiai paskaičiau, Intemora nieko rialinai nesakė, atnisau tą laikotarpį. Buvo kita narė X, ne rialina, kuriai Intemora pasakė, kad nebus jos šitoj temoj.
Kąąąą?!!!!
Atsakyti

Ale tu netingi 🤣

Žinok, tingiu, bet kai atsidariau tą laikotarpį, tai net įdomu pasidarė, skaičiau ir skaičiau. :D​ 

Atsakyti

Kąąąą?!!!!

Taip. Ir aš tau įrodysiu. Gal ne taip tiksliai tai skambėjo, bet esmė ta pati. Atnešiu kurią dieną tavo postą pasiskaitymui. laiko klausimas.

Atsakyti

tai ir rasau, kad ne Rialinai pasake, o apskritai, atejus i td, pasake, kad“man cia perdaug nariu". O Rialina kazkaip prisieme sau tuos zodzius. 

Atsakyti

Pinotija, 15 Rgs 2020 - 18:19, parašė: Taip. Ir aš tau įrodysiu. Gal ne taip tiksliai tai skambėjo, bet esmė ta pati. Atnešiu kurią dieną tavo postą pasiskaitymui. laiko klausimas.
Aha.nes aš nieko neprisimenu. Tai ,kad tą esmę dažnai visi taip skirtingai išvarto.

Nu ,bet to į dantis už šūdą nieką ir kiaulę prisiminsiu.

Tiesiog bus ma pamoka,kad nerei .perdaug prisirišti prie  internetinių žmonių,nes jie mėgaujasi susirasdami auką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 17:27