Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia kas per klausimas? Taigi intemora is wilno, naturaliai gi vierche biggrin.gif
Atsakyti

O kodel ji negalejo tureti savo sprendimo? Ir labai gerai padare, kad sm liko. Zmogus su stuburu. Cia ne intrigos.

Del Rialinos, tai ji tik pasake, kad jai perdaug nariu, o Rialina ir uzsiputojo. Daug triuksmo del nieko buvo, eilini karta. Nepalyginsi su Altos iseinu/pareinu vojazais. 

Atsakyti

Man tai cia tu, Pinot, tokia biski vierche atrodai, kaip kokia teiseja nuosprendzius isnesineji :D​. 

Atsakyti

Ziuriu kad titanikas ,atsiprasau ,tevu darzelis visai nuskendo,tai parplauket jus laivo grauzikai?

Tai ten skaitai? 

Tai ko nepasisakai....

Atsakyti

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 16:49, parašė: O kodel ji negalejo tureti savo sprendimo? Ir labai gerai padare, kad sm liko. Zmogus su stuburu. Cia ne intrigos. Del Rialinos, tai ji tik pasake, kad jai perdaug nariu, o Rialina ir uzsiputojo. Daug triuksmo del nieko buvo, eilini karta. Nepalyginsi su Altos iseinu/pareinu vojazais.
Nu taip man per daug narių,viskas pasikeitė,aš ne prieš nares, tik džiaugiuosi,kad žmonės paskaito,kad prisijungia kas nors.bet ten nenorėjau būt ,tai pagalvojau,kad nu žlugo mūsų tema, tai žlugo,bet aš nebūsiu ten kur nenoriu Per daug chaoso,išankstinių nuostatų ir burbulinių  .

Ten.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 16:23

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 16:07, parašė: Meluoji, Rialina, nebuvai isvaryta is sitos temos. :D
Aš iš vis neprisimenu ,ji kada čia buvo? Ir dar aš išvariau?

Galvoju?buvo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 16:51

Intermora, bet tu pastoviai apsimeti slanga. Dar kart pakartosiu, nors jau nesitikiu kad normaliai tai priimsi - esmė ne supuvusios daržovės (daržovės čia tik iliustracija tavo požiūrio), o nepagarba tėvų darbui. O db gali toliau apsimetinėti, prisidengdama supuvusiais kopūstais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 15 rugsėjo 2020 - 17:00

O kaip ji to darbo negerbia? As irgi negerbiu nei kieno darbo tada. Jei man nereikia, tai nereikia. Dabar man kokia desimt cukiniju kas atnestu.. aina jie peklon su jom. 

Atsakyti

"Gali būti, kad skaitydami šias eilutes, Jūs nustebsite, kokią stiprią įtaką daro puikybė. Niekas nesistengia Jūsų sugluminti ar sukelti kaltės jausmo. Tiesiog norisi, kad būtumėte sąmoningesni, leistumėte sau pamatyti savo puikybę ir priimtumėte atitinkamus sprendimus. Kai suvoksite savo puikybę, teks su ja tvarkytis, nes būtent ji trukdo mylėti, o gal – ir būti mylimam. Pagalvokite, ar puikybė verta Jūsų sveikatos, vidinės ramybės, santykių, laimės, meilės? Ar Jūs pasiruošę mokėti taip brangiai?

Jeigu Jums užteko kantrybės perskaityti iki galo, jūs turite viską, ko reikia įveikti puikybę. Meilė sau būtinai Jums padės. Tikrai." 😀

Atsakyti

Aš iš vis neprisimenu ,ji kada čia buvo? Ir dar aš išvariau?

Galvoju?buvo?

Ne, neišvarei. Nei žodžio nebuvo iš tavo pusės.

Kai Sėlija pasakė apie rialiną, kad tu atseit išvarei, aš nustebau, paskyriau kažkiek laiko ir paskaičiau, kad ji klysta. Buvo taip, kad ji  atėjo, papikdžiugavo, kad neprisijungė, ir išėjo. Buvo vienas jos postas ir viskas. Tu jos nevarei. Buvo kažkokia kita, kurios tu "nepriėmėi",  bet aš dar neišsiaiškinau. 

Atsakyti

O kaip ji to darbo negerbia? As irgi negerbiu nei kieno darbo tada. Jei man nereikia, tai nereikia. Dabar man kokia desimt cukiniju kas atnestu.. aina jie peklon su jom. 

Kaip? Imdama dovanai ir pudydama. Ir dar vaidindamas kad gera daro nesigincydama su mama.

Gerbtų jei - neimtų, arba paėmus realizuotų, dalintusi su neturinčiais.

Na bet kas nenori tas ir nesupranta. Jau tingiu aiškint. 

Atsakyti

Dzieve dzieve... jau tau stoga, Gaile, nunese... apie savo puikybe susimastyk.. 

Atsakyti