Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nea, tu tiesiog savo dvasingumu norejai pasigirti. Gryniausia puikybe. 

Nesu aš dvasinga. Ir net neketinu girtis, nes nesu. O puikybė būdinga visiems be išimties. Dėl to visos ir užkibo ant provokacijos

Atsakyti

Pas tave aukos sindromas. Tu papostini tipo kažką nekalto ir paskui lauki puolimo. O tada vaidini auką 😀. Tipo is nieko užpuolė. 

Gi ir gyvenime turbūt tą darai. Va tėvų auka, nes jei paprieštarauji jiems, tipo supykdai. Vyro auka, nes dėl kažkokio tavo elgesio uzsisika. Vaikų auka, nes kažko vis reikalauja jie. Kolegų auka, krauna tau neva visokius darbus daryt, nes žino, jog neatsisakysi. Ir tt. Čia tavo tipinis elgesys. Jis ir forume matosi.

Ir ne, nepiktai aš čia. Tik pastebėjimas. Nesmerkiu, nes tik tavo pasirinkimas ta auka būt. Tau turbūt tai patinka 

Vau, diagnozes prasidejo. Sakai, su daktaru guledama, daktare patapai? 

Atsakyti

Man irgi. Kazkoks godumas, augint kuo daugiau, nors yra patirtis, kad perdaug. Kita vertus, daug vyresniu zmoniu taip elgiasi. 

Taip, pvz mano mama.. pas ją su pomidorais taip... nu aš asmeniškai jų net nemėgstu, galiu su grietine valgyt, bet tai tiek man jų ir užtenka. Bet jei paimsiu kibiriuką, tai niekaip tiek nesuvalgysim mes, nes jie greit genda. 

Nežinau kur juos deda, bet aš griežtai nebeimu daug, paimu kokius 6 vnt ir viskas. 

Atsakyti

Nesu aš dvasinga. Ir net neketinu girtis, nes nesu. O puikybė būdinga visiems be išimties. Dėl to visos ir užkibo ant provokacijos

Visos ydos budingos visiems. Bet ne visos stipriai isreikstos. Ir pas mane, pvz. ji tikrai nera stipriai isreiksta. 

Atsakyti

Kas tu tokia,kad galėtum taip analizuot mano asmenį ir dar taip grybaut?

Nu va vėl auka, ane 🤣

Grybauju tai Grybauju. Tu geriau žinai. Aš rašau tik kaip iš šalies atrodo

Atsakyti

As tai suniuku video matau. 

https://www.facebook...60307698723497/

Dabar video :)

Atsakyti

Nu taip, gauna..

Bet aš tai jos žinutėse jaučiu tą provokaciją 😁 nu negi ne? Gi jau rašydama žino, kad dauguma tokio mėtymo nesupras ir nepalaikys... 

Nežinau ar čia specialiai ar jai tiesiog taip gaunasi, bet iš eilinio š kyla širšalas, kad ir su tais arkliais 🤣🤣🤣

Aš irgi taip sakiau, kad jaučiu provokaciją. 

O  su arkliais tai jojom kokias 10 dienų. O ji sau patyliukais kikeno, musėt..  :)​ 

Atsakyti

Taip, pvz mano mama.. pas ją su pomidorais taip... nu aš asmeniškai jų net nemėgstu, galiu su grietine valgyt, bet tai tiek man jų ir užtenka. Bet jei paimsiu kibiriuką, tai niekaip tiek nesuvalgysim mes, nes jie greit genda. 

Nežinau kur juos deda, bet aš griežtai nebeimu daug, paimu kokius 6 vnt ir viskas. 

Ir maniske anksciau man kisdavo, kai turejo savu darzoviu. Bet jei neimi, tai jokiu isizeidimu. Va dabar uogienes kisa, bet as zinau, kad ji tikrai nesuvalgys, ir, kad jai bus smagu, kad paimsiu, reiskia, galbut panaudosiu. Ir paimu, sueda MB, nors vistiek perdaug. 

Atsakyti

Vau, diagnozes prasidejo. Sakai, su daktaru guledama, daktare patapai? 

Čia ne diagnozė. Nieko bendro su medicina. Kiekviena populiariosios psichologijos knyga turi šią temą. Nes moterims tai itin dažna ir tipinė problema

Atsakyti

Visos ydos budingos visiems. Bet ne visos stipriai isreikstos. Ir pas mane, pvz. ji tikrai nera stipriai isreiksta. 

O pradžioj sakei, kad visai nėra, dabar nestipriai, o kai paanalizuosi, tai paaiškės, kad smarkiai. :)​ Žmogus tobulėja.

Atsakyti

Nu va vėl auka, ane 🤣

Grybauju tai Grybauju. Tu geriau žinai. Aš rašau tik kaip iš šalies atrodo

TAU atrodo. Man neatrodo. Nes as irgi rasyciau taip, kaip ji, jei man taip butu su tom darzovem. Ir dar keikciausi. 

Atsakyti

Man kitaip atrodo. Iš elgesio forume atrodo itin stipriai išreikšta. Nzn kokia tu gyvenime, nes nepažįstu. Galiu spręst tik iš info, kuri čia 

Atsakyti