O man jau čia smalsu, pas mane irgi iš šono matosi ta puikybė? Nes aš tai sakyčiau, kad ne, bet maža ką, gal iš šono visai kitaip atrodo 🙈🙉🙊
Ir maniske anksciau man kisdavo, kai turejo savu darzoviu. Bet jei neimi, tai jokiu isizeidimu. Va dabar uogienes kisa, bet as zinau, kad ji tikrai nesuvalgys, ir, kad jai bus smagu, kad paimsiu, reiskia, galbut panaudosiu. Ir paimu, sueda MB, nors vistiek perdaug.
Ir mano tėvai man kišdavo. Klausdavo, ar imsi? sakydavau, imsiu tą ar aną, ir viskas būdavo ok. Arba nieko nereikia. Irgi normaliai. Bet neimdavau, kad paskui išmesčiau.
O pradžioj sakei, kad visai nėra, dabar nestipriai, o kai paanalizuosi, tai paaiškės, kad smarkiai.
Žmogus tobulėja.
Taip, nera siauraja prasme. Gaile sako, kad yra visiems, nu pagalvojau, gal per gyvenima kiekviens zmogus pasipuikuoja keleta kartu. Tai ir as.
Nu taip, gauna..
Bet aš tai jos žinutėse jaučiu tą provokaciją 😁 nu negi ne? Gi jau rašydama žino, kad dauguma tokio mėtymo nesupras ir nepalaikys...
Nežinau ar čia specialiai ar jai tiesiog taip gaunasi, bet iš eilinio š kyla širšalas, kad ir su tais arkliais 🤣🤣🤣
Nu ne specialiai... Manau.
O man jau čia smalsu, pas mane irgi iš šono matosi ta puikybė? Nes aš tai sakyčiau, kad ne, bet maža ką, gal iš šono visai kitaip atrodo 🙈🙉🙊
Nesimato, gyvenime tai nežinau, bet virtualiai tu man sudarai dabar subalansuotos moters vaizdą. Ypač po vaiko gimimo. Neatpažįstama.
Ir mano tėvai man kišdavo. Klausdavo, ar imsi? sakydavau, imsiu tą ar aną, ir viskas būdavo ok. Arba nieko nereikia. Irgi normaliai. Bet neimdavau, kad paskui išmesčiau.
Man tai būdavo, kad imu, nes ir nesinorėjo mamos liūdint, atsisakant, o ir atrodydavo, gal suvalgysim, kažką užsišaldysiu...bet greit paaiškėjo, kad nieko gero nesigauna ir daug išmetu, tai kažkaip taip pasakiau ir dabar jau beveik įmanoma gauti tiek, kiek man reikia
Nu o jos mamele dominante, imi ir viskas. Kad paciai neismest, juk ranka nekyla, sukisa Intemorai. Nematys, kai meta ir sirdies neskaudes, man cia viskas aisku.
GAILE*, 15 Rgs 2020 - 22:09, parašė: Čia ne diagnozė. Nieko bendro su medicina. Kiekviena populiariosios psichologijos knyga turi šią temą. Nes moterims tai itin dažna ir tipinė problemaAš iš vis nesuprantu pie ko čia tos aukos ir kopūstai.?nu taip, aš įsižeidžiau,nes visai nenorėjau šitokio šaršalo,bet kaip erkės prisikabina.tik kuo čia tos aukos dėtos.nenoriu jokių aukų,noriu ramiai ,gražiai gyvent.su visom savo, manyčiau ne mirtinom nuodėmėm.nesijaučiu nei auka,nei didvyrė,tiesiog paimu tuos daiktus,nes valgom juos(nu su uogienėm prasčiau,bet jos kai nepūna,tai man lentynos negaila),jau kiek nesuvalgom,tiek.uogienes, tiesa reik peržiūrėt,nes turbūt pernykščių dar yra,apie ką čia iš vis vyniot 20lapų?
Pas mane dar uzpernykste uogiene stovi.
Aš iš vis nesuprantu pie ko čia tos aukos ir kopūstai.?nu taip, aš įsižeidžiau,nes visai nenorėjau šittokio šaršalo,bet kaip erkės prisikabina.tik kuo čia tos aukos dėtos.nenoriu jokių aukų,noriu ramiai ,gražisi,gyvent.su visom savo, manyčiau ne mirtinom nuodėmėm.nesijaučiu nei auka,nei didvyrė,tiesiog paimu tuos daiktus,blnes valgom juos,jau kiek nesuvalgom,tiek.uogienes, tiesa reik peržiūrėt,nes turbūt pernykščių dar yra,apie ką čia iš vis vyniot 20lapų?
Nenori suprasti, tai ir nesupranti. Kai norėsi pasigilinti, rasi kur, kone kiekvienoj populiarios psichologijos knygoj nagrinėjama aukos sindromas