Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O ir kaip tiksliai paskaiciuot, kiek suvalgysi, ypac, kai seimos nariai 5?

Atsakyti

Tu lb klysti. Nemanau kad čia kažkam iš tikro rūpi. O puikybė buvo tik 1 iš 7 nuodėmių. Vat aš specialiai jas papostinau, gryna provokacija, ir oho kaip užkibo 

As kai rasau, kad stengiuos sunaudot turimas darzoves, tai cia ne puikybe labiau reiskias, o godumas turbut. Nu man labai gaila ismest.  Dar save apibaru mintyse, kad ziopla, jei kas sugenda  :D​ 

Atsakyti

Nesimato, gyvenime tai nežinau, bet virtualiai tu man sudarai dabar subalansuotos moters vaizdą. Ypač po vaiko gimimo. Neatpažįstama.

Oi ačiū, paglostei savimeilę, čia turbūt irgi puikybė 🙈 nu bet negalima gi visai be jos.

Atsakyti

O ir kaip tiksliai paskaiciuot, kiek suvalgysi, ypac, kai seimos nariai 5?

O parduotuvėj taip irgi iš lempos belekiek beleko perki? Ar planuoji kiek ko reikėtų?

Atsakyti

Su ta  populiariaja psichologija tai nejuokink. Šudliterature. Kaip ir Unikausko televizine daktaryste. 

Atsakyti

apie ką čia iš vis vyniot 20lapų?

Nes atsiranda naujų komentarų, ateina kažkam į galvą kažkokia mintis, pasidalina, taip ir vyniojasi.

Tu turėtum žinoti, ką, sakyti, jei nenori čia būti tokio pobūdžio žvaigždė . Bet vis meti kaulą, kaip anksčiau sakydavom.

Atsakyti

GAILE*, 15 Rgs 2020 - 22:20, parašė: O parduotuvėj taip irgi iš lempos belekiek beleko perki? Ar planuoji kiek ko reikėtų?
Atsikabinkt jūs nuo tų uogienių,nes tuoj eisiu ir sudaužysiu visas,ir nuotrauką įmesiu.😁😁😁
Atsakyti

O man jau čia smalsu, pas mane irgi iš šono matosi ta puikybė? Nes aš tai sakyčiau, kad ne, bet maža ką, gal iš šono visai kitaip atrodo 🙈🙉🙊

Nesimato tikrai, absoliuciai. Nu niekaip

Atsakyti

Nu o jos mamele dominante, imi ir viskas. Kad paciai neismest, juk ranka nekyla, sukisa Intemorai. Nematys, kai meta ir sirdies neskaudes, man cia viskas aisku. 

Čia turbūt taikliai. Nelabai aš tokių dominančių pažįstu, bet būna tokių žmonių, kuriems sunku paprieštarauti, tai gal čia taip ir yra, visai gali būti.

Atsakyti

O parduotuvėj taip irgi iš lempos belekiek beleko perki? Ar planuoji kiek ko reikėtų?

As apsiperku max dviems dienoms, tai labai lengva planuot. O pas mama kaip planuot, sest sudarinet keliu savaiciu mitybos plana? 

Atsakyti

As kai rasau, kad stengiuos sunaudot turimas darzoves, tai cia ne puikybe labiau reiskias, o godumas turbut. Nu man labai gaila ismest.  Dar save apibaru mintyse, kad ziopla, jei kas sugenda  :D 

Tavo puikybė reiškiasi kontroliavimu, vaikų, exo, galvojimo kad tik tu geriausiai gali jais pasirūpinti ir geriausiai žinai ko jiems reikia ir kaip jie turi daryt

ČIA MANO NUOMONĖ 😁

Atsakyti

Atsikabinkt jūs nuo tų uogienių,nes tuoj eisiu ir sudaužysiu visas,ir nuotrauką įmesiu.😁😁😁

Nu kam tos dramos?

Atsakyti