Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(GAILE* @ 2020 09 16, 09:18)
<p>Ir taip, mes viską vertinam pagal savo suvokimą, savo prizmę. Tai logiška. Kitaip net neįmanoma </p>

Todel ir breziami trafaretai ,ribos,bent kazkokia schema.
Bet tai baltarusiai ,kad gerai suzaide ,pasirodo. Ir ruskiai ir kapitalistai varzosi ,kieno babkes baltarusija paims. Brangi curva parabolica pasidare. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 16, 10:18)
<p>Ir taip, mes viską vertinam pagal savo suvokimą, savo prizmę. Tai logiška. Kitaip net neįmanoma </p>

Imanoma, tik reikia isgirsti ka kiti zmones sako. Pradzioj reikia bandyti pamatyti daiktus ir faktus, o ne iskart deti savo vertinima.

Na, as, tarkim, esu visuomet tikra, kad zmogus apie save ir savo artima aplinka pats zino geriausiai.
Ir, jei jau zmogus sako, kad jam yra taip, o ne kitaip, tai niekada nepuolu gincytis, kad yra taip kaip man atrodo, kad turi buti smile.gif
Zmones netgi ta pacia spalva buna mato skirtinga, ta pati kvapa skirtingai uzuodzia. Nu tai negi pulsi irodineti, kad zmogui turi kvepeti, nes tas kvapas yra labai fainas, jeigu jis sako, kad jam dvokia?
GAILE, o tu butent ta darai... Aiskini kaip turi butu kitiems zmonems. Tu geriau zinai kaip yra pas juos.

Buna, aisku, kad is salies geriau kazkas matosi, kad matosi tai, ko pats zmogus nepastebi, na, bet ne iki tokio lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 rugsėjo 2020 - 09:27

Galime vertinti kaip norim,bet čia labai trūksta elementarios tolerancijos kitam.

Atsakyti
Tesiant kopustu tema, sorry Intemora, biggrin.gif

Gal toj situacijoj kopustai yra tik kopustai. Nu nebutinai jie turi buti kazkokiu pagarbos/nepagarbos tevams simboliu.
Gal jie tiesiog mato kopustus be jokiu ten papildomu simboliku ir prasmiu? Gal tevams tikrai nera reiksmingas tu kopustu likimas. Gal jie ziuri paprasciau smile.gif
Atsakyti
Tevai mano ,kad tinkamai neismoke intemoros apsirupinti maistu ir jaucia pareiga ja maitinti iki senatves. Escio voprosy est?
Atsakyti

Tevai mano ,kad tinkamai neismoke intemoros apsirupinti maistu ir jaucia pareiga ja maitinti iki senatves. Escio voprosy est?

Šiaip lb logiška įžvalga 😀

Amadeja, tu lb klysti jei manai, kad artimieji geriausiai žino, ko tau reikia ir ką tu jauti. Artimieji (ypač suaugę vaikai ir tėvai) net lb nepataiko ir net lb bando paveikti, pritempti jausmus, savo požiūrį įbrukti. Ir čia ne forumas, kur tu gali tiesiog praskrolint. 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 16, 10:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72706951" data-time="1600241720"><div><p>Tevai mano ,kad tinkamai neismoke intemoros apsirupinti maistu ir jaucia pareiga ja maitinti iki senatves. Escio voprosy est?</p></div></blockquote><p>Šiaip lb logiška įžvalga 😀</p><p></p><p>Amadeja, tu lb klysti jei manai, kad artimieji geriausiai žino, ko tau reikia ir ką tu jauti. Artimieji (ypač suaugę vaikai ir tėvai) net lb nepataiko ir net lb bando paveikti, pritempti jausmus, savo požiūrį įbrukti. Ir čia ne forumas, kur tu gali tiesiog praskrolint. </p>

Na, as esu susidurus kai tevai isizeidzia, jeigu vaikams nereik ju augintu darzoiu ir labai dziaugiasi kai reik. Jiems malonu kai paima. Nu, tarkim, zino, kad sugenda kazkiek, bet gi zino ir, kad suvartoja didziaja dali.
Manau pergiliai sisyk kapstai.
Atsakyti

O as radau paukscius, kurie nebijo salcio ziema - patarskos! Plius jos itin gerai lesa visokias erkes ir pan. Tik kiausu per metus 100, nu bet grazios :)

Atsakyti

Amadėja*, 16 Rgs 2020 - 10:30, parašė: Tesiant kopustu tema, sorry Intemora, biggrin.gif Gal toj situacijoj kopustai yra tik kopustai. Nu nebutinai jie turi buti kazkokiu pagarbos/nepagarbos tevams simboliu. Gal jie tiesiog mato kopustus be jokiu ten papildomu simboliku ir prasmiu? Gal tevams tikrai nera reiksmingas tu kopustu likimas. Gal jie ziuri paprasciau smile.gif
Tikrai taip,jiems.maistas nėra sakralus dalykas,kurį reik garbinti ar kažkaip suprasti kaip pagarbos ženkląnes kaip sako"ne tie laikai" Ir augina nes tai jų hobis,tiesiog,jie visas vasaras tam sode leidžia,tai va ir augina.
Atsakyti

Abasramsia no.ne zdamsia.čia beviltiška.

Atsakyti
Mano hobis vaikstinet po kalnus, griuvesius ir miskus. Anukas kai cia gyveno tai prievarta tasydavau ,nes nebuvo kur jo det ,o beto sportas ir dar buvo per mazas turet nuomone.
O suaugusioms dukroms net nebandau kazka sakyt ar aiskint apie savo hobi. O intemoros tevu hobis yra intemora iki pensijos maitint. Na ne mums tiems zmonems aiskint.Bet intemora pati savo tevus forume isstate.Ne mes juos sekem ir tampom po interneta. biggrin.gif
Atsakyti

Nu hobis tai hobis.niam.

Atsakyti