Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš nemokau, čia tik diskusija. Čia ne mano kanonai, o krikščionybės. Nemanau kad forume kas nors iš vis kreipia dėmesį į kito pamokymus. Žmogus aplamai yra linkęs tik iš savo klaidų mokytis ir sunkiai priima kito požiūri. 

Ir taip, aš puikiai žinau kad turiu puikybės nuodėmę. Visai nebijau tą pripažinti 

O tai ko nesistengi isgyvendinti? Zinot neuztenka. 

Atsakyti
O gal visai nereikia nieko isgyvendinti ,gal reikia kaip tik igyvendinti daugiau.
Cia jei pragara atsauke per klaida, tai kai kurios savybes ten pades. Jei jau esi pragare ,tai elkis kaip vietos savininkas. Na neskamba lietuviskai. biggrin.gif
Atsakyti

O tai ko nesistengi isgyvendinti? Zinot neuztenka. 

O kas tau sakė ką aš stengiuosi ar ko nesistengiu? 🤣

Atsakyti

GAILE*, 16 Rgs 2020 - 08:38, parašė: O kas tau sakė ką aš stengiuosi ar ko nesistengiu? 🤣
O tu vat visą laiką finale dūrą primeti.
Atsakyti

O tu vat visą laiką finale dūrą primeti.
Ne, aš ne dura primetu, o nesipasakoju apie asmenines pastangas. Nes diskusija čia bendra, o ne išpažinties skyrelis, kas ką stengiasi ir kokias emocijas išgyvena.

Vat dura primesti tai čia išskirtinai tavo gebėjimas intermora. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 16 rugsėjo 2020 - 07:48

Aš viską rašau nuoširdžiai,o kad nebūtų nuobodu,šiek tiek pajuokauju,o priima kaip už gryną pinigą(bet ,kai vėliau paskaitau,ką čia jau parašiau tokio nedovanotino ir dažniausiai nerandu). O vat tu tai pastoviai finale,kai jau viskas iškalbėta,kokią bereikšmę frazę pasakai.ir nebėr ką atsakyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugsėjo 2020 - 08:07

Visos nes turim visokių slaptų skeletų,kvailų įpročių,savo supratimą apie tą ar aną ir nusišnekėt iki tokio lygio,net kai pasakau,kad ne ,mano tėvai nepyksta,ne,mano tėvai žini,ne ,mano tėvai pyksta tada kai neiimu,ir vistiek užsukta plokštelė.negerbi savo tėvų.aš žinau kaip jiems rodyt pagarbą,nes jie mano tėvai ir aš juos pažįstu,o ne kažkas iš forumo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugsėjo 2020 - 08:09

GAILE*, 16 Rgs 2020 - 07:37, parašė: Aš nemokau, čia tik diskusija. Čia ne mano kanonai, o krikščionybės. Nemanau kad forume kas nors iš vis kreipia dėmesį į kito pamokymus. Žmogus aplamai yra linkęs tik iš savo klaidų mokytis ir sunkiai priima kito požiūri. Ir taip, aš puikiai žinau kad turiu puikybės nuodėmę. Visai nebijau tą pripažinti
Tai ko prikimbi kaip erkė,jei žinai ir tūkstantį kart rašiau tą patį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugsėjo 2020 - 08:09

Aš pvz turiu tingumo ir godumo nuodėmę.ir visų kitų po truputį,nes tokia jau esu.ir spėju,kad ne aš viena,bet niekamsaulės neužstoju,pgl savo supratimą padedu ir gailiu nelaimingesnių ,esu žmogus kaip žmogus,bet tie dantys ir kiaule  mane užsiutino.

Lyg asmeniškai kažką padarius blogo būčiau.nes aš reaguoju taip,kai nuskriaudžia mane,artimuosius,o ne kažkokie kažkieno kopūstai gyvenime nematyto žmogaus.žodžiu , dar nustebus esu ir  šiandien.

Atsakyti

Tai ko prikimbi kaip erkė,jei žinai ir tūkstantį kart rašiau tą patį.
Aš nepriimbu. Tu tiesiog sąmoningai isvartai, rašau apie pagarbą, tu apie  kopūstą, as vėl apie pagarbą, tu vėl apie kopūstą. Tipo chuinia čia tie kopūstai. Nes kopūstai ir yra gi menkniekis. O vat nepagarba - ne.

Vat čia yra grynas durniaus įjungimas iš tavo pusės. Ir žmonės tą pastebi. Ir tai erzina.

Tada tu įjungi aukos poziciją- puola mane dėl kažkokių kopūstų. Prikibo  kaip erkė.

Ir vat toks diskusijos modelis yra praktiškai visada

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 16 rugsėjo 2020 - 08:31

Aš jau senai ne apie kopūstą ,o mano tėvų požiūrį į kopūstą,ir mano tėvų supratimą.kas jų supratimu yra pagarba tėvams.viskas,kas dar neaišku? Ir ne ,aš neieškau kam prireiks mano kopūsto jei jis supus,ir ne,aš niekam nekišu uogienių ir neieškau tokių žmonių.aš kitaip suprantu pagalbą žmonėms. Jei mano tėvai norėtų atiduot tuos kopūstus kažkam žinodami,kad mes visko nesuvartosim,tai jie taip.ir padarytų!! O tu mane vadini kiaule,žnidama,kkad mano tėvai pyksta už nepaimtą kopūstą,o ne už supudytą ir taip, aš niekad konkrečiai nesuplanuoju maisto ,kad jau nieks niekada nebūtų išmesta,nedavalgyta ar nesugestų.būtų badas,niekas nesupūtų.bet dėl to aš jokia kiaulė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugsėjo 2020 - 08:39

Ir kaip tu supranti pagalbą žmonėms?

Atsakyti