Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 15, 23:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72706812" data-time="1600199217"><div><p>Nu gal tada kai buvo kazkoks konfliktas tarp ju, bet ir tai ne visai taip buvo.</p><p></p><p>Siaip nenoriu as ten nieko kontroliuot, bet tegul neknisa man proto ir pan biggrin.gif</p><p></p><p>Sjambinu del vaiko, pasitariu kazka mokyklos,bureliu tema. Va siand.skambinau, kad paskatintu lankyt matematijos bureli, nes nelabai nori vaikas, o man atrodo, kad patiktu jam ir butu naudinga.  Dar noriu, kad kazka lankytu sporto tema, o irgi tyyyngi, nenori.</p></div></blockquote><p>Ko kisi, jei nenori. Vertinga butu visi iki vieno bureliai. Tai visus lankyt? Patiktu tau lankyt koki fechtavima, ar dar ka, kas tau nemiela? </p>

Nu tai jis siaip tingi belen ka.
O visas laisvalaikis prie kompo ir telefone, tai tikrai yra nesamone.
Plius jis gabus matematikai, tai bent tegul pabando pasitobulinti.

O kas del sporto, tai reik del sveikatos... LAikysena neok.
Atsakyti

GAILE*, 16 Rgs 2020 - 09:37, parašė: Ir kaip tu supranti pagalbą žmonėms?
Tikrai ne atliekamų kopūstų dalijimu.jau rašiau ir tai mano pasirinkimas .
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 15, 23:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72706812" data-time="1600199217"><div><p>Nu gal tada kai buvo kazkoks konfliktas tarp ju, bet ir tai ne visai taip buvo.</p><p></p><p>Siaip nenoriu as ten nieko kontroliuot, bet tegul neknisa man proto ir pan biggrin.gif</p><p></p><p>Sjambinu del vaiko, pasitariu kazka mokyklos,bureliu tema. Va siand.skambinau, kad paskatintu lankyt matematijos bureli, nes nelabai nori vaikas, o man atrodo, kad patiktu jam ir butu naudinga.  Dar noriu, kad kazka lankytu sporto tema, o irgi tyyyngi, nenori.</p></div></blockquote><p>Tai ir yra kontrolė</p>

kas butent???
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2020 09 16, 05:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72706819" data-time="1600200117">*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 23:01, parašė: Tu juokauji. Ji laiminga, kad zimo, jog jiems TIKRAI NEPRITRUKS tu darzoviu. Cia visa esme. O kiek atliks, jos nedomina. Ir man, kaip mamai, tik tas rupetu. Kad jiems nereiktu pirkt. </blockquote> Jinai nesupranta,kad žmonės skirtingi.ne visi taip mąsto kaip ji.,todėl sako taip kai ji galvoja,nori įpiršti savo matymą.tai kas čia? Ji yra mano mama,o ne svetimas žmogus,kuris man daro malonę.gal pagaliau dašus,nes jau aiškiau pasakyt neįmanoma. Mano tėvai pyksta,jei neimu,o ne kai supūna.Jie tai žino. Aš pvz neįsivaizduoju,kaip galėčiau demonstratyviai jiems atgal sukišt viską atgal  į mašiną,įžeisčiau mirtinai.

Na, tu tikrai savo tevus geriau pazisti uz belen kuria is sio forumo, nes mes siaip tai absoliuciai nepazistm biggrin.gif
Cia net nelabai yra apie ka diskutuoti...
Atsakyti

Tai ką tu parašei. Skambini exui liepdama paskatinti vaiką daryt kažką. Tu jam aiškini, ką jam derėtų sakyt vaikui.

Vadovauti bandai exui, amadeja. Įsivaizduok atvirkštine situacija 

Atsakyti
GAILE, pagarbos samprata pas zmones yra skirtinga. Tiketina, kad Intemoros ir jos tevu pagarbos samprata yra panasi. Ir tikrai labai keista, kad tu geriau zinai del ko jos tevai supyktu ar isizeistu uz Intemora. O realiai niekaip negali to zinoti.
Atsakyti
O ko i tuos burelius matematikos mokytis? Ta dalyka reikia individualiai mokyt. Siais kontaminaciniais laikais visai ir tinkamiausias budas.
Mano dukra mokydavo jaunesnius individualiai.Pati tai savarankiskai ismokdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 16, 09:56)
<p>Tai ką tu parašei. Skambini exui liepdama paskatinti vaiką daryt kažką. Tu jam aiškini, ką jam derėtų sakyt vaikui.</p><p>Vadovauti bandai exui, amadeja. Įsivaizduok atvirkštine situacija </p>

As rasiau, kad liepiau?

Na, ok, papasakosiu detaliau. Mes buvome seniau kalbeje apie burelius. Mano exas primygtinai nori, kad vaikas kazka lankytu, na, kad lavintusi papildomai (as irgi uz tai). Klause manes ar kazka issirinko. Pasakiau, kad kolkas dar ne, kad siemet kazkaip nelabai kas reklamuojasi, bet pazadejau pasidometi ta tema. Tai vat, pasidomejau ir paskambinau, papasakoja ir paprasiau, kad prie progos pakalbetu su vaiku ir paskatintu lankyti matematika.

Kazkaip kreivai viska isivaizduoji, nes ziuri per savo suvokimo prizme.

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2020 09 16, 10:00)
O ko i tuos burelius matematikos mokytis? Ta dalyka reikia individualiai mokyt. Siais kontaminaciniais laikais visai ir tinkamiausias budas.
Mano dukra mokydavo jaunesnius individualiai.Pati tai savarankiskai ismokdavo biggrin.gif

Na, tegul pabando. Mokyklinis burelis, nemokamas, tai kodel gi ne. Turiu itarima, kad jam patiks, nes visokie konkursai, olimpijados labai patinka matematikos.
Individualiai pats jis tikria esimokys. Sita zinau smile.gif
Atsakyti

Aš aplamai manau kad būreliai turi būt savanoriski, vaikas turi jų norėt. Nes tai laisvalaikis gi. Jis neturi but priverstinis. 

Atsakyti
Gerai . Pirma psichologijos paskaita darzininku mokykloje.
Pirmine padetis. Mes viska vertiname per savo supratima.
Pirmas zingsnis.Nusibreziame margins. Cia apie zodi marginalai. biggrin.gif
Atsakyti

Vienintelis dalykas ką vaiką versti mano nuomone reikia- tai sportuot ką nors. Nes tai dėl sveikatos 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 16 rugsėjo 2020 - 09:17

Ir taip, mes viską vertinam pagal savo suvokimą, savo prizmę. Tai logiška. Kitaip net neįmanoma 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 16, 10:14)
<p>Aš aplamai manau kad būreliai turi būt savanoriski, vaikas turi jų norėt. Nes tai laisvalaikis gi. Jis neturi but priverstinis. </p>

Pradinese klasese tai as laikiausi sitos nuostatos ir gindavau vaika, kai jo tetis bandydavo versti, bet turint minty, kad vaikui kuo toliau tuo idomiau zaisti su kompu, matau, kad reikia paskatinti ir kitas veiklas.

Su teciu sutare, kad nueis i 4 uzsiemimus, o, jeigu matys, kad nelimpa, tai nebelankys.
Atsakyti