As tu misrainiu isvis nevalgau.
Oj man kaip skanu visokios marinuotos darzoves, ypac koses visokios su paprikom, pomidorais.. As kaip garnyra prie mesos vartoju.
LavinaX, 16 Rgs 2020 - 21:16, parašė: Bet kaip jūs netingit terliotis su tais visais vekavimais, marinavimais...gal kad nesu bandžius, bet atrodo jau tiek vargo, kad ne ne ne, bus gerai ir pirkti marinuoti agurkai 🤦♀️ Man tinginei tai tinka tik šaldymas.O čia daugiau tinginių yra?galvojau tik aš viena. Mane tik su šautuvu priverstų .
*** Sėlija, 17 Rgs 2020 - 10:12, parašė: Kas susije su edesio gamyba ir svarinimosi, daiktu destymo, perdestymo rutina.Tvarkinėtis lentynas užeina įkvėpimas.Maisto gamint neužeina niekada.jau nekalbant apie kažkokius marinavimus,rauginimus ir žinau,kad tai tikrai ne taip jau paprasta ir lengva ir žinau,kiek laiko užtrunka,o be to nieks ir nevalgytų,kai surūgėlė pamato raugintą agurką,ji pradeda žiaukčiot ir įbeda nosį į savo rūbą. Man tai visai skanu.bet aš gi tinginė,tai net vasarą nusiperku kibiriuką,jei užsimanau,nes tik su vyru ir valgom,bet irgi labai kartais. Apskritai , dirbu kasdien,nuo 8 iki 16:30 val,tada važiuoju pas drakoniuką į mokyklą,iš ten pasiima vyras.namie būnam apie 6.nu nežinau, kiek pas jus sveikatos,man tai tik galvoj ūžia ir aš tik galvoju kaip iki lovos dašliaužt,tai iki kokių 8vakaro atsigaudinėju.tada kokią valandą _2pasitvarkau būtiniausius reikalus. Tada įsijungiu filmą ir niekad pabaigos neprisimenu,keliuosi 6. Išeiginės tai iš vis pralekia kaip viena diena,kažką dėl namo padarai,kokį baisesnį kampą apsikuopi. Nu aš gal labai silpna,bet tiesiog kai ilsiuosi vakare,tai net apsiverst ant kito šono sunku.o gal tiesiog tinginė,nežinau. Todėl man auginti vaikus tai buvo tooooks poilsis ir relaksas ir psichologiškai ir fiziškai.
Ai,dar gi savaitgaliaia kažką galvoji,kuri skaidres,kahhoot žaidimus,keli medžiagą į moodle .
Tvarkinėtis lentynas užeina įkvėpimas.Maisto gamint neužeina niekada.jau nekalbant apie kažkokius marinavimus,rauginimus ir žinau,kad tai tikrai ne taip jau paprasta ir lengva ir žinau,kiek laiko užtrunka,o be to nieks ir nevalgytų,kai surūgėlė pamato raugintą agurką,ji pradeda žiaukčiot ir įbeda nosį į savo rūbą. Man tai visai skanu.bet aš gi tinginė,tai net vasarą nusiperku kibiriuką,jei užsimanau,nes tik su vyru ir valgom,bet irgi labai kartais. Apskritai , dirbu kasdien,nuo 8 iki 16:30 val,tada važiuoju pas drakoniuką į mokyklą,iš ten pasiima vyras.namie būnam apie 6.nu nežinau, kiek pas jus sveikatos,man tai tik galvoj ūžia ir aš tik galvoju kaip iki lovos dašliaužt,tai iki kokių 8vakaro atsigaudinėju.tada kokią valandą _2pasitvarkau būtiniausius reikalus. Tada įsijungiu filmą ir niekad pabaigos neprisimenu,keliuosi 6. Išeiginės tai iš vis pralekia kaip viena diena,kažką dėl namo padarai,kokį baisesnį kampą apsikuopi. Nu aš gal labai silpna,bet tiesiog kai ilsiuosi vakare,tai net apsiverst ant kito šono sunku.o gal tiesiog tinginė,nežinau. Todėl man auginti vaikus tai buvo tooooks poilsis ir relaksas ir psichologiškai ir fiziškai.
Ai,dar gi savaitgaliaia kažką galvoji,kuri skaidres,kahhoot žaidimus,keli medžiagą į moodle .
Nežinau kur tas poilsis vaiką augint. Prisipažinsiu, vakar verkiau vonioj vakare užsidarius, nes atrodo nebegaliu kaip man sunku. Ir taip bent kartą į savaitę būna. Jau visai man blogai. O dėl darbo, kad sunku, pervargau, nu nesu verkus...
Matyt kaip kam.
Man tai tikrai būna įkvėpimas valgyt daryt, tik va bėda nemėgstu pagal receptus daryt, pati sugalvoju ir bandau. Tik dažnai gaunaši šnipštas iš to 😁 geriau gaunasi, kai nesistengiu 🤭
Tvarkytis tai ne, nemėgstu. Bet reikia.