Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ,kad ne .ji visaip mane gyrė po susitikimo.o tu sugalvojai,kad kažką.pamatė.ne,šiaip.laikui bėgant nuomonės išsiskyrė.

Ir tu tai skaitei,

O tavo buvo versija speciali rinkamu metu ir nereik čia aspimest.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 17 rugsėjo 2020 - 12:24

Nu kodel bunam,del kokybes tai nezinau. Dabar va dalyvauju apie navalno nuodijima.
O tu nesistenk,kuo labiau stengiesi tau nepatinkancias ispasolvonint ,tuo labiau azartas kyla pasilikt. biggrin.gif

Manau iš įpratimo, įprastų pletku, pažįstamu žmonių 

Aš pvz daug daugiau dalyvauju kitam moterų pokalbių kambary nei čia. Nes ten daugiau įvairių diskusijų. Bet kadangi amžius jų nuo 16 iki 70, tai kai kurios diskusijos tampa neįmanomo dėl kardinaliai kitokios patirties 

Atsakyti

O ten  velnias žino kas darydavos,nx siuntinėdavosi ,o aš kartą prietranka išvadinau .tai jau blogių blogis.

O čia dar kažkas apie krikščioniškas vertybes kalbėjo .

Atsakyti

Tai ,kad ne .ji visaip mane gyrė po susitikimo.o tu sugalvojai,kad kažką.pamatė.ne,šiaip.laikui bėgant nuomonės išsiskyrė.

Aš neprisimenu kad tave gyrė. Pamenu kad tik tavo dukras gyrė. O ką pamatė ar nepamatė tai tik ji žino 

Atsakyti

O ten  velnias žino kas darydavos,nx siuntinėdavosi ,o aš kartą prietranka išvadinau .tai jau blogių blogis. O čia dar kažkas apie krikščioniškas vertybes kalbėjo .
Kur nx siuntinedavosi? Aš tai tik Virga pamenu tokiu leksikonu bendraujančia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 17 rugsėjo 2020 - 12:25

Sakė,kad esu maloni ir inteligentiška,ir matosi,patogu neprisimint.

O viskas prasidėjo nuo tų nuodijamų šunų.

Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 13:24, parašė: Kur nx siuntinedavosi? Aš tai tik Virga pamenu tokiu leksikonu bendraujančia
Hmm..ir tave...ko tik nebuvo ler keletą metų.
Atsakyti
As galiu daugeliu kalbu pasiust ir isvadint. Ir man tai nesudaro didelio nepatogumo.

Dabar su tais baltarusiais turbut patobulejau lenku kalboje biggrin.gif
Atsakyti

Hmm..ir tave...ko tik nebuvo ler keletą metų.

Ne aš nx nesiunčiau nieko. Nors neslėpsiu kad norėjosi 🤣

Atsakyti

Tai vat tokios tai ir krikščioniškos vertybės.

Atsakyti

Sakė,kad esu maloni ir inteligentiška,ir matosi,patogu neprisimint.

O viskas prasidėjo nuo tų nuodijamų šunų.

Nepamenu tikrai, gal neskaičiau tiesiog.

Atsakyti

GAILE*, 17 Rgs 2020 - 13:28, parašė: Ne aš nx nesiunčiau nieko. Nors neslėpsiu kad norėjosi 🤣
Su virga ten taip daveisi kad oi oi,kažin ar nepralenkei jos.viskas nuo to tavo.tavo nuvylioto vyro prasidėjo.
Atsakyti