Bet as darzininku ir vireju mokykloje i psichologijos paskaitas ejau. Teisybe sakant ,visas tas zinias dar darzely zinojau.
Ir tik intemoros pakartotinis darbo liaudies niekinimas ir provincijos zeminimas issauke mano audringas reakcijas

Intemora, yra blokavimo mygtukas. Aš esu keletą kartų užblokavus tas, kurių nenoriu skaityt, ir viskas buvo gerai. Tik matosi, jei kas cituoja tą narę.
Gaile, nepyk, esi kartais prisiknisanti ir malanti tą patį per tą patį. Truputį panagrinėjau tavo diskutavimo technologiją, ir matau, kas ir kur. Kada nėra ką pasakyti, ar jautiesi įspeista į kampą, ar trūksta argumentų, tavo metodas būna atsakyti klausimu į klausimą. Ar net lygioj vietoje. Nežinau, kur tu mokeisi šito "meno", bet akivaizdu.
Nors neneigiu, kai nesipeši, iš tavo pusės yra tikrai protingų minčių.
Alta, ko čia sėdi, jei yra Navalno nuodijimo tema? Taigi įdomiau, nei čia. Bet ateini ir sėdi.
Pšeprašam. Va, taip užsinorėjau išsisakyti. Ir ką jūs man ?
Na matai Pinot, aš čia ne balionėliu dalint ateinu. Ir aplamai mėgstu analizuoti. Jei kažkam tai atrodo kaip prisiknisimas, tai ką db, gi siūliau blokuot. Ale nenori kažkodėl 🤣
Na, bet primygtinai analizuoji tą, kuri prašo to nedaryt, tai jau ar ne prisiknisimas išeina?
Aš irgi neateinu saldainių dalyt, ir visko būna, bet jau ką užbaigiu, tai užbaigiu.
Aš neprisimenu kad tave gyrė. Pamenu kad tik tavo dukras gyrė. O ką pamatė ar nepamatė tai tik ji žino
Tu prisimeni tai, kas tau paranku. Gyre, sake, ka cia mums prie Vilniaus inteligentijos, atvaziavo, iskart pasijaute. Kazkaip taip. O tu vartai cia savo teorijas, fu..