Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Siaip jau visokiais kaltinimais svaistytis tai nederetu taip beatodairiskai.

Bet as darzininku ir vireju mokykloje i psichologijos paskaitas ejau. Teisybe sakant ,visas tas zinias dar darzely zinojau.
Ir tik intemoros pakartotinis darbo liaudies niekinimas ir provincijos zeminimas issauke mano audringas reakcijas biggrin.gif
Atsakyti

Tai vat tokios tai ir krikščioniškos vertybės.

O kur ir kada aš teigiau, kad esu tobula? Niekur niekada. Man iki krikščionybės idealo kaip iki mėnulio.

Tas nuodėmių ir dorybių sąrašas buvo pakopintas tik todėl kad tu užvedei kalba apie tai, kas yra blogis

Atsakyti

Intemora, yra blokavimo mygtukas. Aš esu keletą kartų užblokavus tas, kurių nenoriu skaityt, ir viskas buvo gerai. Tik matosi, jei kas cituoja tą narę.

Gaile, nepyk, esi kartais prisiknisanti ir malanti tą patį per tą patį.  Truputį panagrinėjau tavo diskutavimo technologiją, ir matau, kas ir kur. Kada nėra ką pasakyti, ar jautiesi įspeista į kampą, ar trūksta argumentų, tavo metodas būna atsakyti klausimu į klausimą. Ar net lygioj vietoje. Nežinau, kur tu mokeisi šito "meno", bet akivaizdu. 

Nors neneigiu, kai nesipeši, iš tavo pusės yra tikrai protingų minčių.

Alta, ko čia sėdi, jei yra Navalno nuodijimo tema? Taigi įdomiau, nei čia. Bet ateini ir sėdi.

Pšeprašam. Va, taip užsinorėjau išsisakyti.   :D Ir ką jūs man ?

Atsakyti

Na matai Pinot, aš čia ne balionėliu dalint ateinu. Ir aplamai mėgstu analizuoti. Jei kažkam tai atrodo kaip prisiknisimas, tai ką db, gi siūliau blokuot. Ale nenori kažkodėl 🤣

Atsakyti
oh roma antiqa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugsėjo 2020 - 13:01

Na matai Pinot, aš čia ne balionėliu dalint ateinu. Ir aplamai mėgstu analizuoti. Jei kažkam tai atrodo kaip prisiknisimas, tai ką db, gi siūliau blokuot. Ale nenori kažkodėl 🤣

Na, bet primygtinai analizuoji tą, kuri prašo to nedaryt, tai jau ar ne prisiknisimas išeina? 

Aš irgi neateinu saldainių dalyt, ir visko būna, bet jau ką užbaigiu, tai užbaigiu.  

Atsakyti

Ne aš nx nesiunčiau nieko. Nors neslėpsiu kad norėjosi 🤣

Siuntei. Kartą. Neprisimenu ką, bet pastebėjau, kad esi iš tų, kurios gali.

Atsakyti

na manau tema turi dar karta isiskirti. Neutrinas ,sprogo. Psiakrew biggrin.gif

Išsiskirs, kai tu išeisi eilinį kartą. Tai bus tema ir bus alta. Atskirai. :D​ 

Atsakyti

Siuntei. Kartą. Neprisimenu ką, bet pastebėjau, kad esi iš tų, kurios gali.

Rimtai siunčiau? Žinok nepamenu, lb šiaip stengiuosi viešoj erdvėj keiksmažodžiu nevartoti. O gali ta tai manau visi iki vieno 

Atsakyti

Rimtai siunčiau? Žinok nepamenu, lb šiaip stengiuosi viešoj erdvėj keiksmažodžiu nevartoti. O gali ta tai manau visi iki vieno 

Buvo.

Aš ir pati esu kažką pasiuntus dar bendroje temoje, atrodo.

Atsakyti

Varei, Gaile, ant Intemoros TD temoj. Ir jau ten visas uzknisai su savo pamokslais ir visazinystem. 

Atsakyti

Aš neprisimenu kad tave gyrė. Pamenu kad tik tavo dukras gyrė. O ką pamatė ar nepamatė tai tik ji žino 

Tu prisimeni tai, kas tau paranku. Gyre, sake, ka cia mums prie Vilniaus inteligentijos, atvaziavo, iskart pasijaute. Kazkaip taip. O tu vartai cia savo teorijas, fu.. 

Atsakyti