Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na paaiskejo paskui ,ka wilno inteligentai apie nemytaja lapatnaja provincija galvoja biggrin.gif
Ir kiek arklio sudo jie teverti biggrin.gif
Selija mes tave zinom ir tavo bjaurumo gelmes. Nenustebinsi ,turbut.
Nors dabar jau reiktu laukt kokios neutronines bombos.tokio kalibro ,kaip kad kai virga mete ,pries isejima. Tik tiek kad jau visos tikisi ,nieko nebenustebinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugsėjo 2020 - 13:42

Dabar netycia issiaiskinau is kur pas Alta vis postai aoie juoduosius menuliu ir panasiai :D Ogi Rozmarino pranasysciu temoj FB dalyvauja. Rozmarinas anksciau SM cia labai reiskesi, o dabar FB savo sekta surinkus :D Dabar, kai grybu visuose kampuose by... u neversi, tai ji beveik kasdien pranasauja, kad va, siandien gera diena grybaut :lol:​ 

Atsakyti

Na paaiskejo paskui ,ka wilno inteligentai apie nemytaja lapatnaja provincija galvoja biggrin.gif
Ir kiek arklio sudo jie teverti biggrin.gif
Selija mes tave zinom ir tavo bjaurumo gelmes. Nenustebinsi ,turbut.

Aha, juodas gelmes mano juodasis menulis isryskino?  :D​ 

Atsakyti
Juodaji menuli dievas dozhbogas sunaikino, su ten isitaisiusiais kascejais.
Selija, as jau seniai zinau ,kad viska,ka nuspaudziu klaviaturoje,bus panaudota pries mane. Todel labai save valdau.
O dabar tai isvis ,ne juodasis susprogdintas menulis veikia. Juodoji saule dabar patekejus.Daug baisiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugsėjo 2020 - 13:46

Juodaji menuli dievas dozhbogas sunaikino, su ten isitaisiusiais kascejais.
Selija, as jau seniai zinau ,kad viska,ka nuspaudziu klaviaturoje,bus panaudota pries mane. Todel labai save valdau.

ne     pries tave, tik keista, ka protingas zmogus tokiose temose veikia.. 

Atsakyti
Selija ,daug kas daug kur veikia ir dalyvauja. Ir ne todel ,kad kokiu nors pasiekimu ar nuopelnu ,anot intemoros ,pasiekti. Siaip tesiog.O tu dar geriau mano rasliavu internete paieskok. Nustebsi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 rugsėjo 2020 - 13:50

Neieskau, buna, netycia uzsoku. 

Atsakyti

Varei, Gaile, ant Intemoros TD temoj. Ir jau ten visas uzknisai su savo pamokslais ir visazinystem. 

Ne, netiesa. Nevariau. Kalbama buvo kažkas, bet tikrai ne daugiau ir ne labiau, nei jūs kalbat apie kitas ir varot

Tu prisimeni tai, kas tau paranku. Gyre, sake, ka cia mums prie Vilniaus inteligentijos, atvaziavo, iskart pasijaute. Kazkaip taip. O tu vartai cia savo teorijas, fu.. 

Aš prisimenu tą ką skaičiau, o ne tai ko nemačiau 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 09 17, 11:45)
<p>Vat pvz pinot,manęs neerzina.altos iš vis nebematau;bet Gailė iš bet ko,kažkokias analizes.darys,užsispirs kaip.ožys,mato tik taip kaip jinai. Vat net paaiškins,kad ji tai nepavargdavi.o vat aš tai pavargstu.kaip.čia taip gali būt?</p>
<p>O vat ji tai pailaėdavo darže.tai ką man dabar daryt?</p>

Gaile labai stipriai savo nuomone ir isitikinimus gina, bet ji ta daro diskusiju ribose ir diskusiju metodais. Beje, labai ta zmogus moka. Tikrai smile.gif
Ji pasitelkia argumentus (aisku sau patogius, aisku truputi isvarto), bet ji yra zmogus, su kuriuo idomu diskutuoti smile.gif
Atsakyti

Amadėja*, 17 Rgs 2020 - 14:56, parašė: Gaile labai stipriai savo nuomone ir isitikinimus gina, bet ji ta daro diskusiju ribose ir diskusiju metodais. Beje, labai ta zmogus moka. Tikrai smile.gif Ji pasitelkia argumentus (aisku sau patogius, aisku truputi isvarto), bet ji yra zmogus, su kuriuo idomu diskutuoti smile.gif
Nu tai va ,kad sau patogius ir išvarto,tame tai reikalas,aš visa kita,gal ir tiesa.
Atsakyti

Dabar netycia issiaiskinau is kur pas Alta vis postai aoie juoduosius menuliu ir panasiai :D Ogi Rozmarino pranasysciu temoj FB dalyvauja. Rozmarinas anksciau SM cia labai reiskesi, o dabar FB savo sekta surinkus :D Dabar, kai grybu visuose kampuose by... u neversi, tai ji beveik kasdien pranasauja, kad va, siandien gera diena grybaut :lol: 
O kas čia ypatingo kad žmogus kažkuo domisi ir kažkur dalyvauja? Kad ir horoskopais? Blogiausia kai niekuo nesidomi, tik pletkus rankioja. 

Pas tave puikybė tiesiog dominuoja. Psichologų knygos - kvailos, astrologai irgi. Tik tu viena visa tokia puiki ir protinga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 17 rugsėjo 2020 - 14:01
QUOTE(Intemora @ 2020 09 17, 11:45)
<p>Vat pvz pinot,manęs neerzina.altos iš vis nebematau;bet Gailė iš bet ko,kažkokias analizes.darys,užsispirs kaip.ožys,mato tik taip kaip jinai. Vat net paaiškins,kad ji tai nepavargdavi.o vat aš tai pavargstu.kaip.čia taip gali būt?</p>
<p>O vat ji tai pailaėdavo darže.tai ką man dabar daryt?</p>

tavo nuovargis greiciausiai yra ne fizinis.
nuo fizinio lengva greit atsigaut...
Atsakyti