*** Sėlija, 18 Rgs 2020 - 17:10, parašė: Bet dabar, zinokit, visai rimtai susimasciau, kodel beveik visada musu su Intemora nuomones sutampa...Altos su madam irgi.😊 Kad ir apie tuostuos krepsinykus...
Na itikti reikia selijos slibino ribose. O pas mane galioja- moj bog menia rabom nenazyval. Man nereikia stengtis isiteikti.
O dabar del reputacijos- jei pinot taip ziauriai teisia kazkokius performerius, tai dalyvavimas sioje temoje irgi kenkia reputacijai.
Tau vis dar vaidenasi, tu savo pievosi plaukioji, aš nieko neteisiu, aš sakau, kad jie man nepatiko niekada, nei kartu, nei atskirai, ir tai nesusiję su tuo skandalu.
reputacijai kenkia tai, ką darai tu, ir apie tai visos žino. Ar pradėt vardint?
Nėra nei "žiauriai", nei "teisia". Tai tu kartais teisi ir kai ką dari žiauriai. o elgesys tavo kaip nestabilios .... "menininkės".
Altos su madam irgi.😊
Mano nuomonė tai sutampa su tuo, kas rašo tai, kas man patinka.
Visokios koalicijos man ne prie širdies.
Tai,kad jokia mes koalicija.sutampa ir tiek.
*** ble, as jau visa savaite suku galva, uz ka reiks balsuot...
Vat as viena gera savybe turiu: nedingsta sudetingose situacijose saltas protas. Net, jei tai vaiku sveikatos klausimai. Skambinu, aiskinu. Po to pazliumbiu kai jau isaiskeja/pavojus dingsta.
Bus misraine
[URL=https://www.part.lt/perziura/da0c169872e15f25eebbefd54da37d17498.jpg][/URL]
Bet pagarbos tai neatgaunama niekada uz tokius darbus, todel ju vietoj i tokias reklamas nelisciau. Reputacija ju sutepta visam gyvenimui
Man Didziuliai patinka, grazi seima. .
Man ir jie patinka
*** ***, as jau visa savaite suku galva, uz ka reiks balsuot...
Man sikart ramu. Zinau jau seniai. Tik reitingavima dar reiks paziuret
Zinau, kad ne uz bebrus, ne uz konservus, ne uz liberalus ir ne uz vslstiecius. O uz ka, tai nezinau..
Pasauly vel pradeda karantinus ivedinet....
Zinau, kad ne uz bebrus, ne uz konservus, ne uz liberalus ir ne uz vslstiecius. O uz ka, tai nezinau..
As uz Armonaites partija.
Jei ne tie, tai konkreciai sikart nezinociau.