Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O galėčiau paklaust,kodėl pasirinkai taip kaip pasirinkai? Kokie kriterijai?

Aš, karantino pradžioj, norėjau čia prisistatyti. Šioje temoje. Ta prasme jums visoms, nesvarbu kur. Nu, o SM išviso buvo miręs. Ar pamenat?... Man liūdna pasidarė... tada prisiminiau, kad TD minėjo čia ir anksčiau, galvoju, reik nueit, gal jūs ten. Ir akurat -buvot. Nu tai ten ir prisistačiau. Užsiregistravau ten tik tada. O paskui, nežinau, tiesiog ten gal šilčiau bendravos, ar ką... Bet čia paskaitydavau vis tiek. Paskui, prieš mėnesį, per mano atostogas, vėl laiko atsirado. Vėl čia pradėjau įsiterpti. Nežinau, labai nesureikšminu aš tų vietų. Svarbu, veiksmas vyksta 😊

Atsakyti

Nu savomi ,ir savimi ir trim vaikais skirtumas yra.

Man vyras brangus visom prasmėm,bet mokesčius susimokėt moku.

Bet kai pagalvoju,tai jau auga auga tie vaikai ir kažkaip greit.

Susitvarkytum kažkaip. Finansiškai. Sunku būtų, bet prie bažnyčios tikrai neelgetautum.

O morališkai būtų tikrai sunkiau. Bent aš taip įsivaizduoju.   

Atsakyti

Pinotija, 18 Rgs 2020 - 14:26, parašė: Susitvarkytum kažkaip. Finansiškai. Sunku būtų, bet prie bažnyčios tikrai neelgetautum. O morališkai būtų tikrai sunkiau. Bent aš taip įsivaizduoju.
Tikrai taip.ne baisu pagalvot.
Atsakyti

Nei viena neelgetautumem, bet faktas, kad butu daug  sunkiau. Apie moralinius dalykus net nesneku. 

Atsakyti

Nei viena neelgetautumem, bet faktas, kad butu daug  sunkiau. Apie moralinius dalykus net nesneku. 

Jeigu tai būtų netektis, tai aš save žinau, man būtų dzin visokie finansai.  Atsigaučiau kada nors.

Kita dalykas, jei išeitų kairėn  visam laikui. Morališkai nebūčiau sužlugdyta, nes pyktis man yra varomoji jėga. Nežliumbčiau palikta ir nesėdėčiau kaip mūkelė.

Atsakyti

O ką aš žinau.Sunku prognozuot,atrodo elgčiausi vienaip,o kai jau situacija reali,paimi ir kažkaip kitaip reaguoji , šneki ir galvoji.

Atsakyti

O ką aš žinau.Sunku prognozuot,atrodo elgčiausi vienaip,o kai jau situacija reali,paimi ir kažkaip kitaip reaguoji , šneki ir galvoji.

Galbūt ir taip. Ir šiaip reakcijos keičiasi, netvirtinu 100 proc.

nes va, prisiminiau savo neseną reakciją. Visada streso situacijoje, kai stresas dėl artimo žmogaus, būdavau ta, kuri susiiima į rankas ir šaltu protu  daro, ką reikia. O paskutinį kartą, kai artimam žmogui reikėjo greitąją kviesti, viskas išgaravo iš galvos. Panika, net nežinojau, kaip telefone susirasti numerį, ką sakyti, kažkoks mekenimas buvo, galvoje buvo visiška dykuma. O iki to patyrus visokių situacijų. Tai, vadinasi, laikas keičia žmones.

Atsakyti

Man taip buvo ,kai drakoniukui pakilo 41 tem.. Ir ji gulėjo paslika ,jau galvojau ,kad meningokokas.tik vyras sugebėjo paaiškint greitajai,man nesigavo..kažką veblenau,bet neprisimenu.

Atsakyti

Bet tai kodėl praradus vyrą tampi iškart finansiškai neraštinga, nesuprantu? Ar ištekėjus sutrinka smegenų veikla? :)

Man vyras yra užuovėja  ne finansine prasme. Nenorėčiau jo netekti ne dėl piniginės.

Bet jei taip atsitiktų, tai, manau, pasirūpinčiau savimi finansiškai ir nefinansiškai. Nesu UAB buhalterė, namų ūkio išlaidas moku tvarkyt. Tokių žinių kaip dirbant UAB-e, namų ūkyje, nereikia.

Kažkokie mėnuliniai briedai šiandien. :D

Čia aš taikiau Intemorai, bo ana be vyro nieko nesugebėtų.

Atsakyti

Manau, kad sugebėtų.  

Atsakyti

Kaip jums tas broliu skandalas? 

Atsakyti

Nu čia dabar  :hmm:  reiktų ir sugebėtų. Kam jai dabar daryt tai, ką daro vyras. Jie pasiskirstę darbais. Bet kai gyvenime nutinka kažkas, tai ir išmoksti ko nemokėjęs. Arba randi kaip kitaip išspręst problemą.

Kam čia tą Intemorą tiek jau maišyt su žemėm. Nebeskanu.

Atsakyti