Kaip jums tas broliu skandalas?
Neimant nagrinėti brolių, tiedu su balalaika man yra tiesiog bjaurūs.
LavinaX, 18 Rgs 2020 - 15:57, parašė: Nu čia dabarO kaip kitaip altai įtikt?reiktų ir sugebėtų. Kam jai dabar daryt tai, ką daro vyras. Jie pasiskirstę darbais. Bet kai gyvenime nutinka kažkas, tai ir išmoksti ko nemokėjęs. Arba randi kaip kitaip išspręst problemą. Kam čia tą Intemorą tiek jau maišyt su žemėm. Nebeskanu.
Nu čia dabar
reiktų ir sugebėtų. Kam jai dabar daryt tai, ką daro vyras. Jie pasiskirstę darbais. Bet kai gyvenime nutinka kažkas, tai ir išmoksti ko nemokėjęs. Arba randi kaip kitaip išspręst problemą.
Kam čia tą Intemorą tiek jau maišyt su žemėm. Nebeskanu.
Tam ir atejo, kad sumaisyt.
Čai subjektyvu.patinka _nepatinka. Bet jienieko neprievaetavo.
Ne apie tai. Nebuvau šių daininykų gerbėja ir anksčiau, bet jie tikrai darosi piarą ir reklamuojasi. O tas prisimintų savo jaunystę, tegul džiaugiasi, kad laimingai išplaukė, nes jam taip pat visko galėjo nutikti. Kažkuriais 200.. metais, sutikom Vln restorane naujus, tai tas dar snarglius būdamas koncertavo, visa jų lotynosų grupė buvo "graži". Iki žiauraus lygio. Ir greičiausiai ne nuo alko.
O šiaip, jei nagrinėti iš esmės, tai broliai bausmę atliko, jų nenuteisė iki gyvos galvos. Ir anketose nėra įrašo "galiojantis teistumas". Ar neturi teisės jie gyventi, ar turi būti visada linčiuojami, ir išsitatuiruoti ant kaktos "aš va toks"?
Nesakau, kad jie man patinka. Ne tai esmė.
Pinotija, 18 Rgs 2020 - 16:14, parašė: Ne apie tai. Nebuvau šių daininykų gerbėja ir anksčiau, bet jie tikrai darosi piarą ir reklamuojasi. O tas prisimintų savo jaunystę, tegul džiaugiasi, kad laimingai išplaukė, nes jam taip pat visko galėjo nutikti. Kažkuriais 200.. metais, sutikom Vln restorane naujus, tai tas dar snarglius būdamas koncertavo, visa jų lotynosų grupė buvo "graži". Iki žiauraus lygio. Ir greičiausiai ne nuo alko. O šiaip, jei nagrinėti iš esmės, tai broliai bausmę atliko, jų nenuteisė iki gyvos galvos. Ir anketose nėra įrašo "galiojantis teistumas". Ar neturi teisės jie gyventi, ar turi būti visada linčiuojami, ir išsitatuiruoti ant kaktos "aš va toks"? Nesakau, kad jie man patinka. Ne tai esmė.Taigi Didžiuliai sako,kad jie ne prieš Lavrinovičius,o Teliai turi priekaištų. Dėl piaro.ką žinau.Žinat mentalitetą ,kai "boba pati kalta",tai kažin kooks čia piaras.į nosį gaus nuo kokio budulio.