Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaip jums tas broliu skandalas? 

Neimant nagrinėti brolių, tiedu su balalaika man yra tiesiog bjaurūs.

Atsakyti

Ai,tao visgi man taikai?labai jau greit keiti.nuomonę..
Ai,tai visgi man taikai?. kuo aš skiriuosi nuo bet.kurios.kitos mokytoj lt? Ar visos prapultų.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugsėjo 2020 - 15:05

LavinaX, 18 Rgs 2020 - 15:57, parašė: Nu čia dabar :hmm: reiktų ir sugebėtų. Kam jai dabar daryt tai, ką daro vyras. Jie pasiskirstę darbais. Bet kai gyvenime nutinka kažkas, tai ir išmoksti ko nemokėjęs. Arba randi kaip kitaip išspręst problemą. Kam čia tą Intemorą tiek jau maišyt su žemėm. Nebeskanu.
O kaip kitaip altai įtikt?
Atsakyti

Nu čia dabar  :hmm:  reiktų ir sugebėtų. Kam jai dabar daryt tai, ką daro vyras. Jie pasiskirstę darbais. Bet kai gyvenime nutinka kažkas, tai ir išmoksti ko nemokėjęs. Arba randi kaip kitaip išspręst problemą.

Kam čia tą Intemorą tiek jau maišyt su žemėm. Nebeskanu.

Tam ir atejo, kad sumaisyt. 

Atsakyti

Pinotija, 18 Rgs 2020 - 16:00, parašė: Neimant nagrinėti brolių, tiedu su balalaika man yra tiesiog bjaurūs.
Čia subjektyvu.patinka _nepatinka. Bet jie nieko neprievartavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugsėjo 2020 - 15:06

Čai subjektyvu.patinka _nepatinka. Bet jienieko neprievaetavo.

Ne apie tai. Nebuvau šių daininykų gerbėja ir anksčiau, bet jie tikrai darosi piarą ir reklamuojasi. O tas prisimintų savo jaunystę, tegul džiaugiasi, kad laimingai išplaukė, nes jam taip pat visko galėjo nutikti. Kažkuriais 200.. metais, sutikom  Vln restorane naujus, tai tas dar snarglius būdamas koncertavo, visa jų lotynosų grupė buvo "graži". Iki žiauraus lygio. Ir greičiausiai ne nuo alko. 

O šiaip, jei nagrinėti iš esmės, tai broliai bausmę atliko, jų nenuteisė iki gyvos galvos. Ir anketose nėra įrašo "galiojantis teistumas". Ar neturi teisės jie gyventi, ar turi būti visada linčiuojami, ir išsitatuiruoti ant kaktos "aš va toks"?

Nesakau, kad jie man patinka. Ne tai esmė.

Atsakyti
Na itikti reikia selijos slibino ribose. O pas mane galioja- moj bog menia rabom nenazyval. Man nereikia stengtis isiteikti.
O dabar del reputacijos- jei pinot taip ziauriai teisia kazkokius performerius, tai dalyvavimas sioje temoje irgi kenkia reputacijai. biggrin.gif
Atsakyti

Bet pagarbos tai  neatgaunama niekada uz tokius darbus, todel ju vietoj i tokias reklamas nelisciau. Reputacija ju sutepta visam gyvenimui

Man Didziuliai patinka, grazi seima. . 

Atsakyti

Pinotija, 18 Rgs 2020 - 16:14, parašė: Ne apie tai. Nebuvau šių daininykų gerbėja ir anksčiau, bet jie tikrai darosi piarą ir reklamuojasi. O tas prisimintų savo jaunystę, tegul džiaugiasi, kad laimingai išplaukė, nes jam taip pat visko galėjo nutikti. Kažkuriais 200.. metais, sutikom Vln restorane naujus, tai tas dar snarglius būdamas koncertavo, visa jų lotynosų grupė buvo "graži". Iki žiauraus lygio. Ir greičiausiai ne nuo alko. O šiaip, jei nagrinėti iš esmės, tai broliai bausmę atliko, jų nenuteisė iki gyvos galvos. Ir anketose nėra įrašo "galiojantis teistumas". Ar neturi teisės jie gyventi, ar turi būti visada linčiuojami, ir išsitatuiruoti ant kaktos "aš va toks"? Nesakau, kad jie man patinka. Ne tai esmė.
Taigi Didžiuliai sako,kad jie ne prieš Lavrinovičius,o Teliai turi priekaištų. Dėl piaro.ką žinau.Žinat mentalitetą ,kai "boba pati kalta",tai kažin kooks čia piaras.į nosį gaus nuo kokio budulio.
Atsakyti

Biski kas, tuoj piara, tipo, daro. Nemanau. 

Atsakyti

*** Sėlija, 18 Rgs 2020 - 16:03, parašė: Tam ir atejo, kad sumaisyt.
O tu įsivaizduoju jei taip ir atsitiktų,eina sau kaip ji čia reikštųsi.🙈
Atsakyti

Bet dabar, zinokit, visai rimtai susimasciau, kodel beveik visada musu su Intemora nuomones sutampa...  :hmm:​ Kad ir apie tuostuos krepsinykus... 

Atsakyti