Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiaip prisimenu, kad mes mokykloj irgi buvom pastebėję, kad jei vieną dieną kotletai ar ten kokios dešrelės, tai kitą dieną tie patys tik smulkinti jau sriuboj. Na ir t.t. tai šitai manęs nestebina.

Bet virėja ten pasakoja, kad net prakastus kotletus kitiem vaikam duoda  :blink: čia jau biški per daug... aišku nežinia, kiek tame tiesos, gal biški ir pagražino dar :)

Atsakyti

Ot tai paslapti suzinojot, visos valgyklos taip daro. 

Tai ir kavinės, ko gero?

Man tas 'visuomeninis maitinimas' niekada nepatiko. Niekada nežinai, kas toje lėkštėje.

O mano draugės pusseserė, kaip ji sakydavo "gerai pasidarau", o dirbo vaikų darželio vyr. virėja. Moralė, gobšumas ar norma? 

Atsakyti

Tai ir kavinės, ko gero?

Man tas 'visuomeninis maitinimas' niekada nepatiko. Niekada nežinai, kas toje lėkštėje.

O mano draugės pusseserė, kaip ji sakydavo "gerai pasidarau", o dirbo vaikų darželio vyr. virėja. Moralė, gobšumas ar norma? 

Vagilkos ir tiek

Atsakyti

Taip taip. Jei viena diena grikiai, tai ir kita is grikiu kazkas. Kotletukus surinks, pasmulkins, i sriuba sumes. Biznis. Atlieka mesos, pasidalina ir namo nesasi. O ko neimt prakasto, kas joms.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 rugsėjo 2020 - 19:56

Nu, kavinese nepalieka zmones tiek, kiek vaikai valgyklose. Bet irgi suekonomina, ka gali.. 

Atsakyti

Ot tai paslapti suzinojot, visos valgyklos taip daro. 

Tikrai ne. Mano mama dirbus.

Nu taip. Likusius neisparduotus kotletus sumaldavo i kokius zemaicius, bet ne is leksciu tikrai

Atsakyti

Daug tu zinai.. 

Atsakyti

O pasidarymai budavo lb.paprastai: i receptus kalkuliacinius daugiau iskaiciuodavo brangesniu ingridientu, o dedavo daugiau pigesniu, paskaiciuodavo daugiau pvz.aliejaus kepimui kokiu varskeciu, negu realiai reik, na, ir porcijos ciut mazesnes, negu popieriuose.

Ant kiekiu susidaro.

Bet ten budavo viskas ok su tuo maistu. 5ad.pasinesdavo likucius pasidaline, nes 6ad ir 7ad.nedirbdavo.

Atsakyti

Daug tu zinai.. 

Zinau tikrai. Yra dirbusi ir mokykloje, ir retorane, ir miesto valgykloje, ir aukstesniosios mokyklos...nu niekur is leksciu kotketu nemaldavo. Vezdavos sunims kazkas kotketus, kokioms vistoms ir pns duonos likucius. 

Atsakyti

Prakastą į sriubą ar kažkur manau irgi sunaudoja. 

Atsakyti

Nežinau.Tik surinkti kotletai ir duodami antrą kart nustebino.Jei teisingai supratau.tingėjau skaityt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 rugsėjo 2020 - 20:55

Nežinau.Tik surinkti kotletai ir duodami antrą kart nustebino.Jei teisingai supratau.tingėjau skaityt.

Blynai is koses is vaiku leksciu, sriubos is likusiu nesuvalgytu salotu....

Atsakyti