Ex anyta darželio auklėtoja dirbo. Tai kasdien maisto likučius nuo vaikų sudedavo į kibireli ir parnešdavo vištoms. Tikrai ne atgal į virtuvę perdirbimui.
Mano panelė maistui išranki. Jai išvis ir padažų jokių neturi būt ir maistas lėkštėj neturi liestis (čia iš tų dalykų kur nusistebi studijų laikais iš kokios kursiokės)
Selija, tai kad draudimas nemokamai veža kartą metuose jei nutinka bėda.Mano tėvams eismo įvykis buvo, draudimas nemokamai parvežė sudaužytą mašiną į kiemą. Juk jei sumoki draudimui tai gali sumokėt bet kuriam išsikviestam traliukui, kam tuomet viliotu tokiu pasiūlymu?
Selija, tai kad draudimas nemokamai veža kartą metuose jei nutinka bėda.Mano tėvams eismo įvykis buvo, draudimas nemokamai parvežė sudaužytą mašiną į kiemą. Juk jei sumoki draudimui tai gali sumokėt bet kuriam išsikviestam traliukui, kam tuomet viliotu tokiu pasiūlymu?
Labas rytas 😊
Darželis tai tikrai maisto atgal nepridavinėja.
Viena mūsų auklėtojų netiki, kad mokykloj taip. Nu bet kaip netikėti, jei virėja taip sako?...
Taip, po eismo ivykio parveza masina. Bet ne sugedus tiesiog.
*** Sėlija, 22 Rgs 2020 - 07:20, parašė: Taip, po eismo ivykio parveza masina. Bet ne sugedus tiesiog.Vyro paklausiau.tai jis sako,kas perveš iki 50km. Irgi nesuprato,tai kam tas draudimas tada? Net mano tėvas tokį nusipirko.ir nesenai pasinaudojo.
Nu nezinau, manes neveze.
Nu nezinau, manes neveze.
Tai gal dar nuo draudimo priklauso.
LavinaX, 22 Rgs 2020 - 08:44, parašė: Tai gal dar nuo draudimo priklauso.Tai turbūt.
Kokia išsami diskusija.
Pasakykit man, kaip rengiatės į darbą ir kokios jūsų rankinės? Nors tiek. Tik išsamiau.
Aišku...
Kokia išsami diskusija.
![]()
Pasakykit man, kaip rengiatės į darbą ir kokios jūsų rankinės? Nors tiek. Tik išsamiau.
Odine bordine kuprine. Rengiuosi pilkom, juodim, arba navy Reserved kelnem ir ivairiom palaidinem. Ir sportbaciais.
Tai turbūt.
LD.