Odine bordine kuprine. Rengiuosi pilkom, juodim, arba navy Reserved kelnem ir ivairiom palaidinem. Ir sportbaciais.
O kažką ant palaidinės užsimeti? Nešalta?
Tai kardigana uzsimesk darbe.
Aulinukais dar per silta. Man sportbatukai pats tas.
Aš ir taip su kardiganu. Ir darbe, nes langai atidaryti visą dieną. O sportbačius padėjau į spintą, man šalta, su zomšiniais loaferiais storesniu padu vaikštau. Nors kartais atrodo, kad ir aulinukus nepašiltintus užsimaučiau.
Aš ir taip su kardiganu. Ir darbe, nes langai atidaryti visą dieną. O sportbačius padėjau į spintą, man šalta, su zomšiniais loaferiais storesniu padu vaikštau. Nors kartais atrodo, kad ir aulinukus nepašiltintus užsimaučiau.
tai conversus ir as padejau, storesnius sportbus issitraukiau.
Aš ir šalčmirė, ir kartu karštmirė. Kai šaltėja, tai man dvigubai šaltėja. kai karšta, leipstu kaip musė.
O dar keistas daiktas, man maždaug pusmetį skaudėjo galvą, kartais mažiau, kartais stipriau, kartais iki migrenos. Bet vargu ar buvo diena, kad visai nors kiek nepajausčiau. Ir įdomus dalykas, praeitą savaitę neskaudėjo visą ir šios vieną dieną. Šnd vėl skauda. Dabar turiu rimtą užduotį, ką aš padariau, kad man neskaudėjo. Atknisinėsiu. Bus vargas, bet surasiu, kas man padėjo.