Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Odine bordine kuprine. Rengiuosi pilkom, juodim, arba navy Reserved kelnem ir ivairiom palaidinem. Ir sportbaciais. 

O kažką ant palaidinės užsimeti? Nešalta?

Atsakyti

O kažką ant palaidinės užsimeti? Nešalta?

Darbe nieko nereikia, silta. O is namu tokia trumpa striukyte uzsimetu. 

Atsakyti

Darbe nieko nereikia, silta. O is namu tokia trumpa striukyte uzsimetu. 

Man tai darosi šalta. Išvis, pastebiu, žmonės rengiasi kuo įvairiausiai, nuo trumpų rankovių iki paltukų.

Aš namie jau ir  kaldras pakeičiau į šiltesnes. Naktys šaltos. 

Atsakyti
Ruduo - tai metas, kai negali apsisprest, kuri didesne durne, su basutem ar aulinukais biggrin.gif
Atsakyti

Tai kardigana uzsimesk darbe. 

Aulinukais dar per silta. Man sportbatukai pats tas. 

Atsakyti

Tai kardigana uzsimesk darbe. 

Aulinukais dar per silta. Man sportbatukai pats tas. 

Aš ir taip su kardiganu. Ir darbe, nes langai atidaryti visą dieną. O sportbačius padėjau į spintą, man šalta, su zomšiniais loaferiais storesniu padu vaikštau. Nors kartais atrodo, kad ir aulinukus nepašiltintus užsimaučiau.

Atsakyti

Aš ir taip su kardiganu. Ir darbe, nes langai atidaryti visą dieną. O sportbačius padėjau į spintą, man šalta, su zomšiniais loaferiais storesniu padu vaikštau. Nors kartais atrodo, kad ir aulinukus nepašiltintus užsimaučiau.

tai conversus ir as padejau, storesnius sportbus issitraukiau. 

Atsakyti

Aš ir šalčmirė, ir kartu karštmirė. :D  Kai šaltėja, tai man dvigubai šaltėja. kai karšta, leipstu kaip musė.

O dar keistas daiktas, man maždaug pusmetį skaudėjo galvą, kartais mažiau, kartais stipriau, kartais iki migrenos. Bet vargu ar buvo diena, kad visai nors kiek nepajausčiau. Ir įdomus dalykas, praeitą savaitę neskaudėjo visą ir šios vieną dieną. Šnd vėl skauda. Dabar turiu rimtą užduotį, ką aš padariau, kad man neskaudėjo. Atknisinėsiu. Bus vargas, bet surasiu, kas man padėjo. :)​ 

Atsakyti

O gal niekas nepadejo. 

Atsakyti

O gal niekas nepadejo. 

Betgi absoliučiai neskaudėjo ištisas  8 dienas. Tai turbūt yra priežastis. Kažką vartojau, kažko - ne. Turiu galvoje, vaistų, papildų, maisto produktų.

Atsakyti

Tai kaip čia susekt? Maža kur ką skauda..Paskaudės ir nustos.nu ta prasme būtų gerai,kad neskaudėtų,bet  susekt kaip neįsivaizduoju.

Atsakyti

Tai kaip čia susekt? Maža kur ką skauda..Paskaudės ir nustos.nu ta prasme būtų gerai,kad neskaudėtų,bet  susekt kaip neįsivaizduoju.

Nu pažiūrėčiau, ką tu darytum, kai pusmetį skauda galvą kasdien. Čia aukštyn kojom atsistosi, kad tik neskaudėtų. 

Atsakyti