Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.lrytas.l...-mazai-4138374/

Atsakyti

Aš išgeriu 2 litrus. Kai įpranti, savaime norisi, nereik nė sąmoningai stengtis. Jei mažai geriu, galvai kapiec, iškart skauda. Tą patį ir MB sako. Ir vaikas irgi jau žino, kad jei skauda galvą, reik vandenį gert. 

Atsakyti

Na daily mail tikrai nėra patikimas šaltinis informacijai. Ten bulvarinis portalas

Ir šiaip net nesidomiu teorijomis, praktiškai žinau tai. Vasarą kai karšta, tai dar labiau tai jaučiasi. Arba per sportą, pabandyk negerti, galva sprogs. Ir nereik jokių teorijų net žinot 

Atsakyti

Kai karsta, naturaliai visi geria, nes norisi. O jei nesinori, reiskia, ner ko gert. 

Atsakyti

Jei galvą skauda, reiškia reikia gert

Atsakyti

Nu va, Pinot, gerk po kibira vandens ir galvos neskaudes. Kaip dukart du :lol:​ 

Atsakyti

Nu va, Pinot, gerk po kibira vandens ir galvos neskaudes. Kaip dukart du :lol:​ 

Nežinau, bet visi gydytojai, išgirdę nusiskundimą dėl galvos skaudėjimo, be išimties užduoda tą patį klausimą 'ar pakankamai vandens geriate?'

gal tai mitas,   aš kažkur esu skaičiusi, iš kur kilo tos 12 stikliniių, tai JAV manekenių pasaulis.

Bet faktas tas, kad gerti reikia, tiktai ar tai tiek daug, tai nežinau.  

Atsakyti

Na taip, reikia gert. Bet tai nereiskia, kad vanduo visus skausmus isgydys. 

Atsakyti

Nežinau, bet visi gydytojai, išgirdę nusiskundimą dėl galvos skaudėjimo, be išimties užduoda tą patį klausimą 'ar pakankamai vandens geriate?'

gal tai mitas,   aš kažkur esu skaičiusi, iš kur kilo tos 12 stikliniių, tai JAV manekenių pasaulis.

Bet faktas tas, kad gerti reikia, tiktai ar tai tiek daug, tai nežinau.  

Pagal kūno masę skaičiuojamas reikalingas vandens kiekis. Yra internete skaičiuoklė. Jei karšta ar fizinis krūvis - daugiau reik. Įskaičiuojama ir arbata, sriuba

Atsakyti

Ir vaisiai, sultingos darzoves, zo, visi bet kokie skysciai. Tai tuo atveju beveik visi isgeria  normalu kieki. 

Atsakyti
Bet tai kad liaudis ant extrasensorinio gydymo pasinese. Temoje gydo selija ,feisbuke savukynas.
Nervingai rukau kampe biggrin.gif
Atsakyti

Ir vaisiai, sultingos darzoves, zo, visi bet kokie skysciai. Tai tuo atveju beveik visi isgeria  normalu kieki. 

Ne, vaisiai neskaičiuojami, nėra žymus ten vandens kiekis 

Atsakyti