Pinotija, 22 Rgs 2020 - 19:46, parašė: Nu pažiūrėčiau, ką tu darytum, kai pusmetį skauda galvą kasdien. Čia aukštyn kojom atsistosi, kad tik neskaudėtų.Nu tai tai gerčiau vaistus,eičiau tirtis,bet pati neatkapstyčiau nuo ko.
Nu tai tai gerčiau vaistus,eičiau tirtis,bet pati neatkapstyčiau nuo ko.
Na, tai tirta viskas prieš keletą metų, kraujagyslių echoskopija, galvos MR (ar KT, neprisimenu), akys ir pan. Rezultato nėra, nes ten viskas gerai.
Ai, tiek to, ačiū už dėmesį.
Na, tai tirta viskas prieš keletą metų, kraujagyslių echoskopija, galvos MR (ar KT, neprisimenu), akys ir pan. Rezultato nėra, nes ten viskas gerai.
Aš labiausiai žiūrėčiau maistą, gėrimus, nors tu ir taip labai žiūri. Nes man tai labai galva su skrandžiu susijusi.
Td jau dvi dienas normaliai neveikia, dabar visai užlūžęs. Tad visur būna. O sm lyg ir žymiai mažiau dabar grybą pjauna, patvarkė kažką matyt.
Lavinax, o kaip tavo senos ligos, neatsinaujino?
Lavinax, o kaip tavo senos ligos, neatsinaujino?
Nėra joms laiko 😁
Šiaip geriau, manau turi įtakos metimas rūkyti. Alkoholio mažiau. Daugiau naminio maisto, mažiau visokių pusfabrikačių.
Nėra joms laiko 😁
Šiaip geriau, manau turi įtakos metimas rūkyti. Alkoholio mažiau. Daugiau naminio maisto, mažiau visokių pusfabrikačių.
Tai metei vistik? Liuks.
Nu bandyk galvot nuo maisto/ gerimu iki ejimo miegot laiko, buvimo lauke ir pns. Kazkur turi but priezastis
Tai metei vistik? Liuks.
Surūkiau kokias 5 cigaretes per 7 mėnesius. Būčiau neturėjus, nebūčiau pirkus manau. Bet buvo likučių namuose, tai kelis kartus prie didesnio streso parūkiau, bet jau nėra malonumo, kai nuolat nerūkai. Ir smirda ir šiaip...
Pinotija, skysčių suvartojima pirmiausia žiūrėk. Mažai skysčių lb įtakoja galvos skausma. Dar druskos kiekis maiste
Taip, aš tikrai neišgeriu 2 l vandens. Nei 1,5 l. Manau, iki 1 l geriausiu atveju. Nes darbe tik kartas nuo karto gurkšteliu, o namie vakare kažkaip nesinori. Jei skaičiuoti arbatėles, tai būtų virš 1 l. Mažai.
Ar gurkšnojat sąmoningai tą kiekį?
Neisgeriu. Paneigta ta vandens maukimo teorija. Daugiausiai 1 l. isgeriu. Geriu, kai noriu gert.