*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 13:52, parašė: As irgi kasdien po skiltele suvalgau. Bendram imunitetui.Gerou omega 3.😁 Galiu ir česnako užkirst,kad tik pamačytų.😁
nu visai jo neišauklėjai, pradėk
Nainai, 25 Kov 2020 - 13:56, parašė: nu visai jo neišauklėjai, pradėkIr taip situacija įtempta.man mažiausiai dar norisi konfliktuot.nu bandysiu iki rytojaus tempt.vaikams dantis užkalbėsiu,kad tuoj tuoj ir oi nespėjau.🤪
Jezau, nu ka nupirks, ta suesit, jau visai ispyz.. ot, dievazi...
O tai kur ? Ar, galvoji, su tuo ismustdanciu kartu keltu i Lietuva parplaukiau
Ir taip situacija įtempta.man mažiausiai dar norisi konfliktuot.nu bandysiu iki rytojaus tempt.vaikams dantis užkalbėsiu,kad tuoj tuoj ir oi nespėjau.🤪
kokius dar dantis, gal dabar ta situacija, kada reikia vaikus biski i vieta pastatyt, nemanai? Kol dar gali pastatyt.
FB_IMG_1585137414361.jpg 21,47KB
0 Parsiųsta kartų
Optimistine prognoze. Cia, jei priemones sugrieztes.
O tai kur ? Ar, galvoji, su tuo ismustdanciu kartu keltu i Lietuva parplaukiau
Musu zemej daugiausiai isaiskintu ligoniu, nes tankiausiai apgyvendinta
O kur dukra gyvena?
Mecklenburg Vorpommern, netoli Rostocko.
Optimistine prognoze. Cia, jei priemones sugrieztes.
cia, manau, perdaug optimistine.
*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 14:00, parašė: Jezau, nu ka nupirks, ta suesit, jau visai ispyz.. ot, dievazi...Aš geriau žinau ką pirkt.kažkas iš mūsų turės eit .tai.tegul mašinoj pasėdi. Selija.ar tu nesulranti.nenupitks,nupirks per mažai,neskaniai,pamirš ir tt.tai kam?jei jis užsikrės ,tai vistiek mane užkrės,jei aš tai ,aš užkrėsiu.nu koks.skirtumas.aš gal dar labiau bijau,tai elgsiuos atsargiaum.
Yra visas straipsnis delfi
Seli, tai cia lb.optimistine prognoze