Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

skaiciau. Bet nelabai tikiu isskaiciavimais, cia daug dedamuju, metu laikai keiciasi, cia gali but viskas kitaip.. 

Atsakyti

Bet kaip nieko nereikia.nei suknelių,nei batelių,nei ploščiaus😁.

Tik kaip gausiai ir protingai gaut maisto.

Atsakyti
</blockquote><p>Mecklenburg Vorpommern, netoli Rostocko. </p>
[/quote]

Jo, rytinese zemes tikrai geresne padetis, nes jos reciau apgyvendintos ax.gif
Atsakyti

Intemora, tau alsheimeris muset jau...kur zabalioji? :lol:​ 

Atsakyti

Selenita, avatara grazu uzsidek, ko tokia pesimistine vaikstai visur? :D  Dek va  koki roziu kruma, iskart nuotaika pakils :P​ 

Atsakyti

Bet kaip nieko nereikia.nei suknelių,nei batelių,nei ploščiaus😁.

Tik kaip gausiai ir protingai gaut maisto.

Kokia problema, gi netruksta to maisto. Ziurekim pozityviai, puiki proga maziau est, penionzu pasitaupyt :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 25 kovo 2020 - 14:38

*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 14:37, parašė: Kokia problema, gi netruksta to maisto. Ziurekim pozityviai, puiki proga maziau est, penionzu pasitaupyt :rolleyes:
Kad kaip tik daugiau ėdasi.o ką veikt.🤧
Atsakyti

Man tai kazkaip nea, darbe norejosi labiau.

Edu cesnakus, bertoletiju riesutus del seleno ir raugintus kopustus del vit. C. Jokiu cheminiu papildu. 

Atsakyti

Bet tai Intemoros vaikai tikrai išlepę. Reikia išaiškinti padėtį, tikrai laikas.

O kai rašė, jog mažoji kartais sako  "tikros mamos daro taip ir taip arba nedaro to ir ano", tai nustebau/apakau.

Vaikai užsilipę ant galvos absoliučiai.  Pedagogė, o vaikus taip "paleidus". :)  Nepiktai sakau, jei ką, juokais, bet tiesos  yra. :)​ 

Atsakyti

Pritariu. Cia tokia itampa, as tai ja tuoj pas kita mama issiusciau :D​. Bet as tai grieztoji mama. 

Atsakyti
Intemora, o tavo mergaitės kokių nors pareigų turi namuose? darbų?
Atsakyti

Nu yra dvi rūšys pedagogių.griežtosios ir gerosios gėjos.tai aš iš tų antrųjų padermės.😁

Visus sugebu išlepinti.net jei šunį įsigysčiau,jis pas mane botų sofkinis tinginys ir bliūdas panosėn pakištas.😁

Atsakyti