Gejos?
oiiiii
jei šunį įsigysčiau,jis pas mane botų sofkinis tinginys ir bliūdas panosėn pakištas.😁
nu tai cia privaloma, gi tam ir imi, kad ji lepint, tuo dziaugtis, jis tau bliudu neisplaus. Bet jei sugebetu, tai pas mane plautu
Nainai, 25 Kov 2020 - 15:21, parašė: Intemora, o tavo mergaitės kokių nors pareigų turi namuose?Nea,aš tarnaite dirbu.😁😁😁 Tai aišku,kad guri.bet esu senai išsiaiškinus,kuri ką gali daryt.pvz surūgėlė gali visą mišrainę supjaustyt ir iš vietos nepajudėt ar prilupt nors 5 kg bulvių.Bet jei liepsi išplaut lėkštes ,tai nesupras ir žiūrės apsiverkus.vegetarė gali su dantų šepetuku grindis išveist,bet spintos negebės sutvarkyt.ten chaosas.drakoniukas mikliai viską gali nurinkt ir kažkur meistriškai sukaišiot. Kaip ir vyras gali daug ką padaryt,bet apsipirkt nemoka. Tai aš tik protingai paskirstau,kas ką.ir guliu va,su tel.😁
*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 15:27, parašė: Gejos?Nu 🤣oiiiii
Rimtai surugele nesugebetu isplauti indu?
Mano vaikai vis bando ant galvos lipt, bet nukrapstau ![]()
Oi, jie visi bando ir lipa, laiks nuo laiko supurtyt reik ir i vieta pastatyt.
*** Sėlija, 25 Kov 2020 - 15:32, parašė: Rimtai surugele nesugebetu isplauti indu?Nu .gali.,bet bus didelis pasipriešinimas ir verkimas.tai kam.tegul sau pjausto ar kepa.vegetarė suplaus.drakoniukas visas lėkštes sunešios.
Arba pvz.surūgėlė pameis patalynę drakoniukui.o drakoniukas sutvarkys surūgėlės stalą.va tik dar nieko neišmokinau tuliko išveist.dar ieškau tinkamo kandidato.🤣
Amadėja*, 25 Kov 2020 - 15:33, parašė: Mano vaikai vis bando ant galvos lipt, bet nukrapstauMan atrodo aš tau ,kad uolipčiau.net saldu darosi kai įsivaizduoju.🤣
Arba pvz.surūgėlė pameis patalynę drakoniukui.o drakoniukas sutvarkys surūgėlės stalą.va tik dar nieko neišmokinau tuliko išveist.dar ieškau tinkamo kandidato.🤣
Kiek dabar turit tų "sanmazgų"?
https://m.delfi.lt/l...php?id=83874577
Karantinas pratesiamas