Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Amadėja* @ 2020 09 23, 19:14)
<p>Man Vutautas visad tinka.nu ner jis agresyvus. Ypac kai nusigazuoja smile.gif</p>

Rekomenduoju boržomij, per agresyvus?
Atsakyti

Rekomenduoju boržomij, per agresyvus?

Man boržomis skanesnis, nei vytautas, bet jis  labai stipriai gazuotas, o negazuoto jo gerti neįmanoma, kažkoks pelkių kvapas.

Atsakyti

Man boržomis skanesnis, nei vytautas, bet jis  labai stipriai gazuotas, o negazuoto jo gerti neįmanoma, kažkoks pelkių kvapas.

Turėjau galvoje, nugazuoto.

Atsakyti

Negeriu jokio. Refliuksa pries daug metu omeprazoliu issigydziau. Stemplej zaizdele buvo. Jokiu gazuotu gerimu nemegstu, nebent, kai nusigazuoja visai. 

Atsakyti

Negeriu jokio. Refliuksa pries daug metu omeprazoliu issigydziau. Stemplej zaizdele buvo. Jokiu gazuotu gerimu nemegstu, nebent, kai nusigazuoja visai. 

refliuksas linkęs kartotis. Nes tai reiškia silpną rauką arba sfinkterį. Be to, omeprazoliu mažinama skrandžio rūgščių gamyba, tuo pačiu mažiau jų patenka į stemplę ir ji nustoja būti dirginama. Tai susidaro įspūdis, kad išgydytas refliuksas. O iš tikrųjų refliukso gydymui yra skirti kiti vaistai, šalia omeprazolio.

Atsakyti

Tą Borjomi tik užkimšta nosim galiu gert, bet ir tai bjaurus ataskonis lieka...man ligonine, kažkokiais senais bintais smirda jis. Fė. Tada jau Vytautas n kartų geriau, nors irgi geriu tik sugalvojus, kad reikia, ne dėl skanumo 😁

Atsakyti

Tą Borjomi tik užkimšta nosim galiu gert, bet ir tai bjaurus ataskonis lieka...man ligonine, kažkokiais senais bintais smirda jis. Fė. Tada jau Vytautas n kartų geriau, nors irgi geriu tik sugalvojus, kad reikia, ne dėl skanumo 😁

O, būtent senais bintais. Tikslus apibūdinimas. :) 

Atsakyti

Aš tai mėgstu ir borjomi ir Vytautą, ir gazuota ir nusigazavusi. Nesmirda visai, skanu man. Šiaip tai dažniausiai perku negazuota Akvile, tas man skaniausias. Dar hermis patinka

Atsakyti

O man abu itin skanus. Boljomis ypac, tik kaina pasikandzioja

Atsakyti

refliuksas linkęs kartotis. Nes tai reiškia silpną rauką arba sfinkterį. Be to, omeprazoliu mažinama skrandžio rūgščių gamyba, tuo pačiu mažiau jų patenka į stemplę ir ji nustoja būti dirginama. Tai susidaro įspūdis, kad išgydytas refliuksas. O iš tikrųjų refliukso gydymui yra skirti kiti vaistai, šalia omeprazolio.

Nesikartojo 15 metu. 

Atsakyti

O man abu itin skanus. Boljomis ypac, tik kaina pasikandzioja

Aš į Boržomį  Įmetu citrinos riekelę išspaustą, tai įmanoma gerti, kai reikia. Gal net skanu.

Atsakyti
Siaip jau moterys jus unikalios ,net mineralinio neimanoma jums paskirti.
biggrin.gif
Atsakyti