Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai, kaip suprantu, dirbant samdoma darba nera galimybiu issisukti nuo antstoliu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Na gerai ,aiskinu.
Siera ,tuose kur pelkemis kvepia,labai gerai pritraukia tuos blogus baltymus ,kur sukelia galvos skausma. Atstato reikiama osmosini slegi ir koncentracija.Netgi padeda isplauti kortizona. Na cia kaip detergentas ,na. Kaip jums dar paaiskint.Daug sieros likenu vandeny. Kranelis tebeveikia.O prekybcentriuose tai nezinau ar to vandens yra.Esentuki ,budavo kazkada maximoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 24 rugsėjo 2020 - 10:52

Tai, kaip suprantu, dirbant samdoma darba nera galimybiu issisukti nuo antstoliu  :rolleyes: 

Ne, nes įmonės buhaltere privalo vykdyti antstolio nurodymus. Kitaip įmonė gali gaut baudą 

Atsakyti

Nuo santykiu aiskinimosi tikrai ima galva skaudet... Reik eit mineralinio pirkt :)

Atsakyti

Nuo santykiu aiskinimosi tikrai ima galva skaudet... Reik eit mineralinio pirkt :)

Su kuo čia aiškiniesi?

Atsakyti

Tu maziau su juo aiskinkis, o veik. 

Atsakyti

Blin, mano mama ismoko intiku pirkt. Tai daba pirkineja visokius vitaminus, akcijas gaudo, pirstines nusipirko, zo, labai patiko, tik laksto i Omniva siuntinuku :lol:​ 

Atsakyti

Blin, mano mama ismoko intiku pirkt. Tai daba pirkineja visokius vitaminus, akcijas gaudo, pirstines nusipirko, zo, labai patiko, tik laksto i Omniva siuntinuku :lol: 

Bet šaunuolė kad tokiam amžiuje išmoko 👍. Maniškė tik 62, o visai žalia ant technologiju

Atsakyti

Bet šaunuolė kad tokiam amžiuje išmoko 👍. Maniškė tik 62, o visai žalia ant technologiju

Matyt uzkniso manes prasinet. Pabande, gavosi, ir patiko.  :D 

Jo, telefo is ranku nepaleidzia, laptope naujienas irgi skaito, uz buta  moka intiku. Sveikatos jau pradeda trukti, o siaip tai tokia siuolaikine ji bobute. 

Atsakyti

Aš irgi kaip tavo mama.Išmokau😁(tiksliau pasiryžau,nes atrodė,kas nepataikysiu,o kai pataikiau tai negaliu atsispirt).tai tą,tai aną🙈

Atsakyti

Pirkau dvejas vilnones kojines sian Vintedu. Is klaipedietes, tai nuvariau pasiimti. Mezga  95 metu mociute. Taip kruopsciai numegztos. Tai sake, nieko daugiau daryt nenori, tik mezga, nei kambario prasisluoja, nei ka, tik mezga istisai ir zyzia, kad siulai baigiasi, kodel nenuperkat siulu :lol:​ 

Atsakyti

Su kuo čia aiškiniesi?

Su exu gi

Atsakyti