Man tai, pamenu, labai patikdavo kazkokiam spa Druskininkuose tas sviezias begantis is kranelio mineralinis. Toks gerai surus, tikras.
O tai jau nebera tu kraneliu? Taigi galima gaut .Bet su jusu emociju aprasymais cia tai ,jau vandens nebegali pasiulyt isgert ,blyn ir tai neitiksi.
Galima, tik reik but Druskininkuose bent jau
Pasiūlyt galima, o ir gert galima. Kiek girdėjau prie to Borjomio priprantama ir po to nebėra taip blogai
O Vytautas tai ką, kaip vanduo su druska. Bjauru, bet gert galima, jei reikia (kaip vaisto).
LavinaX, 24 Rgs 2020 - 08:53, parašė: Pasiūlyt galima, o ir gert galima. Kiek girdėjau prie to Borjomio priprantama ir po to nebėra taip blogaiKaip keista. Man borjomis labai skanus. Ir skonis kaskart kazkiek skiriasiO Vytautas tai ką, kaip vanduo su druska. Bjauru, bet gert galima, jei reikia (kaip vaisto).

GAILE, primink kodel tau nesigauna is exo issireikalaut alimentu? Jis neturi turto jokio ir negauna oficialiu pajamu ar kaip?
As nesuprantu kodel mano exas sakojas ir nebijo, kad i antstolius kreipsiuos... Nu, moka dabar, bet del skolu kazkodel nebijo.
Galvoju yr kazkokie fintai ar siaip durnas
GAILE, primink kodel tau nesigauna is exo issireikalaut alimentu? Jis neturi turto jokio ir negauna oficialiu pajamu ar kaip?
As nesuprantu kodel mano exas sakojas ir nebijo, kad i antstolius kreipsiuos... Nu, moka dabar, bet del skolu kazkodel nebijo.
Todėl kad turi savo verslą ir kaip įmonės savininkas dirba, nemoka sau algos oficialiai. Grynus manau suka pagrinde
Turto turi. Bet jis didelės vertės, todėl kad pradėtų antstolis jo pardavimo procesą, įsiskolinimas turi viršyti trečdalį turto vertės. Antstolis tiesiog areštą turtui uždeda, kad negalėtų jo savininkas isparceliuot.
Prieš kelis metus išieškojo man 4000, pardavė iš varžytinių jo 1 sklypą, kurio vertė buvo 8000
O tai jau nebera tu kraneliu? Taigi galima gaut .Bet su jusu emociju aprasymais cia tai ,jau vandens nebegali pasiulyt isgert ,blyn ir tai neitiksi.
Man tai įdomu kaip aš turiu elgtis, kad tuos kranelius pasiekčiau. Ar kasdien važiuoti piltis ir gerti, ar bidoną vežtis prisipilti. Ir kur paimti laiko? reikia būti pensijoje, nedirbti ar atostogauti.
Galiu prisipirkti prekybos centre, ne deficitas. Ir iš principo galiu net neskanų vandenį gerti, jei jis naudos duotų. Bet, kiek, pamenu būtent Vytautas man man akis susiaurindavo, kažkokia praktika yra su tuo sūriu vandeniu. Nebenkt jį skiesti kokia Akvile.
Aciu, GAILE