Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pirma bus rinkimai. O tada karantinas ir nuotoliniai. 

Ir tu jau pasigavau tuos durnu fb postus. Tai kad Šiauliuose jau nuo kitos savaitės visiems 6-12 kl moksleiviams nuotolinis. Manau tuoj tas pats laukia Radviliškio ir Raseinių. Gi sakė vasarą veryga, kad bus lokaliai izoliuojami miestai, įstaigos, pagal susirgimų skaičių. Man tai tie pletkai apie karantina po rinkimų, nu taip kaimietiskai skamba. Gi jau db tie lokalus karantinai yra. Visam pasauly. Nieko čia naujo mes neišrasim, kol vakcinos nėra. 

Atsakyti

Mazas kosti, vel 37,5 Nu nepanikiere as, manau ne covidas, bet to jam itin nereik su jo polinkiu dusti. Su salbutamolio purskalu gyvent galima 

Jam astma?

Atsakyti

Ir tu jau pasigavau tuos durnu fb postus. Tai kad Šiauliuose jau nuo kitos savaitės visiems 6-12 kl moksleiviams nuotolinis. Manau tuoj tas pats laukia Radviliškio ir Raseinių. Gi sakė vasarą veryga, kad bus lokaliai izoliuojami miestai, įstaigos, pagal susirgimų skaičių. Man tai tie pletkai apie karantina po rinkimų, nu taip kaimietiskai skamba. Gi jau db tie lokalus karantinai yra. Visam pasauly. Nieko čia naujo mes neišrasim, kol vakcinos nėra. 

Nu šiaip tai labai logiška, kad prieš rinkimus dabartinė valdžia nenori įvesti griežtų apribojimų. Gi tiek bus nepatenkintų. 

O vakcina jau turbūt yra, jeigu perkama ji, tik įdomu, kiek veiksminga ir kada pradės skiepyti. 

Atsakyti

Jam astma?

Panasu, kad taip. 

Pirmasyk buvo dusimai pavasari pasigavus kazkoki virusa (ligoninej buvom), tada vasara dusyk nuo dulkiu kai galvojau greituske jau kviest (antihistaminiai padejo) ir dabar kaskart vos koks persalimas (bet turim jau purskala).

Atsakyti

Panasu, kad taip. 

Pirmasyk buvo dusimai pavasari pasigavus kazkoki virusa (ligoninej buvom), tada vasara dusyk nuo dulkiu kai galvojau greituske jau kviest (antihistaminiai padejo) ir dabar kaskart vos koks persalimas (bet turim jau purskala).

Tai reikia pulmonologo konsultacijos. Jei patvirtins diagnozę, gausit sanatorija po 2 paūmėjimu per metus. Taip pat visokių procedūru ambulatoriškai 

Atsakyti

Nu šiaip tai labai logiška, kad prieš rinkimus dabartinė valdžia nenori įvesti griežtų apribojimų. Gi tiek bus nepatenkintų. 

O vakcina jau turbūt yra, jeigu perkama ji, tik įdomu, kiek veiksminga ir kada pradės skiepyti. 

Apribojimai gi įvesti. Lokaliai. Griežti mano supratimu. O rinkimai dar toli.

Vakcina dar klinikinių bandymų stadijoje, neaprobuota. Nepradės jos masiškai naudot iki naujų tikrai 

Atsakyti

Tai reikia pulmonologo konsultacijos. Jei patvirtins diagnozę, gausit sanatorija po 2 paūmėjimu per metus. Taip pat visokių procedūru ambulatoriškai 

Ok. Reiks siuntima pasiimt

Atsakyti

Prie ko fb. Cia mano nuomone. Jei tokiu greiciu dides, tai tos lokacijos susilies. Ir viska sugrieztins beveuk kaip buvo. O dabar iki rinkimu dar  viska palieka pasroviui plaukt. 

Atsakyti

Prie ko fb. Cia mano nuomone. Jei tokiu greiciu dides, tai tos lokacijos susilies. Ir viska sugrieztins beveuk kaip buvo. O dabar iki rinkimu dar  viska palieka pasroviui plaukt. 

Va straipsnis į temą apie tuos vbs gandus https://www.15min.lt...source=Facebook

Atsakyti

As apie jokia 16 nekalbu, bet po rinkimu pasikeis reikalai. Matysit. 

Atsakyti

As apie jokia 16 nekalbu, bet po rinkimu pasikeis reikalai. Matysit. 

Nu 16 ir yra po rinkimų. Viskas keičiasi priklausomai nuo epidemiologinės situacijos, o ne nuo rinkimų. Man tos sąmokslo teorijos tokios durnos iš tikro. Arba tie netikintys virusu. Aplink pilna infekuotu, o peza toliau kažkokias pievas

Atsakyti

Siaip tvarka keist reikia ir, bent jau, mano galva, butina privalomas testavimas visiems kontakto kontaktams, nes dabar, bent vaikams yra laukiama simptomu. O sio viruso atveju gi besimptomiu pilna. 

Atsakyti