Mano nuomone tai masinius renginius galėtų uždrausti. Visokios miesto, derliaus šventės ir pan tikrai nėra būtinybė
Mano nuomone tai masinius renginius galėtų uždrausti. Visokios miesto, derliaus šventės ir pan tikrai nėra būtinybė
Visiskai sutinku!
Vln kulturos naktis. Oras puikus. Bus diiiidele mase zmoniu
Jo, tie masiniai renginiai tai tikrai kovido daugykla.
Man tai atrodo per maži tie draudimai. Na bet lengva man sakyt, kai neliečia dabar labai sėdint su vaiku namie.
Jo, tie masiniai renginiai tai tikrai kovido daugykla. Man tai atrodo per maži tie draudimai. Na bet lengva man sakyt, kai neliečia dabar labai sėdint su vaiku namie.Ne mazi, o nevisada logiski. Plius truksta rekomendaciju salies mastu.
Pramogu zmones nori, reikia jiems, bet bet bet
Tai apie ka sneku? Nieko neuzdraudzia dabar, nes bijo rustybe uzsitrauktt. O po rinkimu darys, ka nores.
Tie patys, kurie protestuoja prieš saugumo priemones, netrukus protestuos, kad valdžia nieko nedaro, kad Covidas neplistų.
Tokių žmonių kaip LT, tai nėra pasaulyje. Patys visur lenda dalyvauti, baliavoti, linksmintis baruose, ir pyksta, kad valdžia turbūt viską blogai daro. Kitose šalyse žmonės drausmingesni.
Pvz. ateina pas mane moteris ir sako, ar galiu nesidėti kaukės, niekas nemato.
Lyg mes saugomės ne dėl savęs pačių. Pasiūliau geriau užsidėti.
Pažįstamų giminaitis vln persirgo. Buvo tas, kur visur dalyvauja, sportuoja, ir sako dzin, nėra covido.
Tai dabar sako, žmonės, geriau nereikia, būkite protingi. Jaunas žmogus, bet sirgo sunkiai, net ir pasveikęs yra jaučia baisų silpnumą, namie sėdi.
Drauges vaiko mkloj izoliavo kelias klases todėl, kad kai susirgo vieno vaiko mama, ji liepė eit vaikui į mokyklą ir niekam nesakyt, kad mama serga covid 😱. Išsilavinus protinga moteris, vieno banko filialo vadovė 🙄
Matyt nelabai protinga.
Nežinau kokios priežastys gali lemti tokius žmogaus veiksmus. Jokios atsakomybės prieš kitus. Ji matyt lengva forma serga, tai ir dzin, kad kitas gali ir numirt. Pikta.
Drauges vaiko mkloj izoliavo kelias klases todėl, kad kai susirgo vieno vaiko mama, ji liepė eit vaikui į mokyklą ir niekam nesakyt, kad mama serga covid 😱. Išsilavinus protinga moteris, vieno banko filialo vadovė 🙄
Patiket negaliu tuo ka skaitau.
Uz toki elgesi turetu skirti solidzias baudas...tukstantines