Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi, pažiūrėk kiek asmenų prieš tai kad jokio kv nėra, bet šiaip yra moksl. str. , kad jis ir seniau buvo

Aha, kol patys nesuserga. 

As tureciau netiketi Amerikos egzistavimu, nes joje  nebuvau. Maza ka zmones pliurpia, ar tv rodo, gal ten visai ne jokia Amerika.  :D​ 

Atsakyti

Simonyte ir man patinka, kaip politinis vienetas. Bet uz konservus niekada gyvenime. 

Atsakyti

Oi, pažiūrėk kiek asmenų prieš tai kad jokio kv nėra, bet šiaip yra moksl. str. , kad jis ir seniau buvo

Oj mano bendradarbis, atrodo ir protingas, turintis tikrai didelį žinių bagažą, bet va irgi iš tų, kur neigia, fb vis rašinėja ir komentarus visur tokius kad atrodo net sunku suprast, kaip taip galima 🙄😬

Atsakyti

Simonyte ir man patinka, kaip politinis vienetas. Bet uz konservus niekada gyvenime. 

Man tik jaunasis lansbergiukas nelabai. Kažkaip seniau dar lyg nieko buvo, bet po to pasirodė per daug jau toks pasipūtęs gaidžiukas. Bet biški nusodino jį man regis. 

O šiaip konservatoriai nieko blogo man nepadarė, kad turėčiau jų nemėgti. 

Atsakyti

Zinok panasiai. As ja matau premjere

Atsakyti

O vat įdomu ar yra kažkokia atsakomybė už tai 🤔

Yra atsakomybe. Laisves atemimas iki metu. Baudu sumu nepamenu... Bet ryskiai pernazos, jei leidzia sau taip elgtis, nes kiekvieno tokio durniaus kaina valstybei lb.didele.

Atsakyti

Šimonytė man irgi patinka. Bet prie jos, kaip ir kitų patrauklių rinkimui "vienetų" būna  prikabinta visa chebrytė. Tai arba imi komplekte, arba neimi.

Aš tai net nežinau šiais metais, už ką. Kiek peržiūrėjau asmenų ir partijų programų, tai vis tos pačios nesąmonės ir populistiniai pažadai.

Atsakyti

Mona, na, jie gali sudarinet koalicija su visais liberalais. Tik ... Neuzteks daugumai greiciausiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 rugsėjo 2020 - 20:41

Per prezidento rinkimus dar dvejojau, ar balsuoti už Šimonytę, ar už tai, ką turim dabar...balsavau už ją. Ir gerai  nors ir nelaimėjo.

Kažkaip rinkimų kampanijos metu žymiai geriau AIG atrodė, nei dabar.... jau toks piktas flegma nieko nedarantis. 

Atsakyti

Per prezidento rinkimus dar dvejojau, ar balsuoti už Šimonytę, ar už tai, ką turim dabar...balsavau už ją. Ir gerai  nors ir nelaimėjo.

Kažkaip rinkimų kampanijos metu žymiai geriau AIG atrodė, nei dabar.... jau toks piktas flegma nieko nedarantis. 

As tai atgailauju kaip niekad...

O realiai reiktu dometis rimtai ir zmones reitinguot...

Atsakyti

As tai atgailauju kaip niekad...

O realiai reiktu dometis rimtai ir zmones reitinguot...

Už jį balsavai?

Iš tikro reiktų, bet aš to nepadarau ir tą reitingavimą tai taip belenkaip padarau, žinomesnius sužymiu, apie kuriuos kažko blogo negirdėjus. Reiktų rimčiau domėtis. 

Atsakyti

aš irgi už ją balsavau. Bet turim gražų ir aukštą, kuris gražiai atrodytų Vienos pokylyje šokdamas. O šiaip..

Atsakyti