Na, man tai tie kaitaliojimaisi nepatinka, nepasitikiu. "ta pati panelė, tik kita suknelė."
Skilo, neskilo, o šaknys tos pačios.
Nieko nematau visiškai, vieni atsivertę, kiti apsivertę, skilę ir pan., jei eisiu balsuot (o jei ne -tai bus pirmas kartas), tai balsuosiu ne už ką nors, o kad visai blogiukų neišrinktų.
Niekaip nesuprantu kas sugalvojo,kad jis gražus?
Čia gal pašaipa? o balsas iš vis tragedija.
Na, tai buvo isprasyti tie, kurie pradejo atstivauti nebe sicialdemokratinems idejoms, tarnauti nebe opozicijai, kurioje buvo, o daryti paslaugas pozicijai. Apsivale kazkiek nuo paciu senuju nariu.
Niekaip nesuprantu kas sugalvojo,kad jis gražus?
Čia gal pašaipa? o balsas iš vis tragedija.
Zinok, daug kam grazus.
*** Sėlija, 26 Rgs 2020 - 08:30, parašė: Zinok, daug kam grazus.Na jis man į vieno multiko personažą panašus..
Man jie abu nepatinka, nei jis, nei Diana. Ta tai isvis tokia vista, kaip ziojasi, taip nusisneka
Už jį balsavai?
Iš tikro reiktų, bet aš to nepadarau ir tą reitingavimą tai taip belenkaip padarau, žinomesnius sužymiu, apie kuriuos kažko blogo negirdėjus. Reiktų rimčiau domėtis.
Taip... Tik negalvojau, kad taip tragiskai bus
O Simonyte as visad maciau vyriausybes vadove.
Reitingavimas be galo svarbu, jei norim matyt normalius zmones seime.
Man jie abu nepatinka, nei jis, nei Diana. Ta tai isvis tokia vista, kaip ziojasi, taip nusisneka
Nu jai reiktu liautis kalbeti, o geriau kazka daryti. Kad ir sunu prieglaudoms padeti su tuo Grikiu.
Amadėja*, 26 Rgs 2020 - 10:02, parašė: Nu jai reiktu liautis kalbeti, o geriau kazka daryti. Kad ir sunu prieglaudoms padeti su tuo Grikiu.Ai,ką ta Diana.Jinai nesirinko.Aplinkybės tiesiog lėmė .Va,Melanija akis primerkia kaip katė ir užtenka.