As tai vis atsisuku ir atsisuku ta Lavinax ikelta video su kriause... gal 7 kartus perziurejau, toks zvengas ima
Ai,ką ta Diana.Jinai nesirinko.Aplinkybės tiesiog lėmė .Va,Melanija akis primerkia kaip katė ir užtenka.
Melanija kaifuoja nuo savo vaidmens
Amadėja*, 26 Rgs 2020 - 10:26, parašė: Melanija kaifuoja nuo savo vaidmensTai jo.ji šiaip graži,tai ir kalbėt nereikia.😁
As tai vis atsisuku ir atsisuku ta Lavinax ikelta video su kriause... gal 7 kartus perziurejau, toks zvengas ima
Dabar su viskuo, ką valgo, Monai palei nosį maskatuoja 😁 ta aišku pagavo sistemą ir trinasi aplinkui, nesdažniausiai vis tiek jai atitenka 🤭
Vyras nupirko borjomi.Rimtai bintu smirda.
Varysim tuoj grybaut, diedas sikart i Kairiu poligona uzsimane.
*** Sėlija, 26 Rgs 2020 - 11:20, parašė: Varysim tuoj grybaut, diedas sikart i Kairiu poligona uzsimane.Radau šian po durim grybų puodą.tris dienas ėsim,gal.kaip nors.grybus labai mėgstu.
Radau šian po durim grybų puodą.tris dienas ėsim,gal.kaip nors.grybus labai mėgstu.
Zinai, su tokia mama tu ir be vyro neprapultum
Vyras nupirko borjomi.Rimtai bintu smirda.
Pjauk riekelę citrinos, truputį išspausk, bet neypač, ir pamatysi, kad gerti galima. Netgi labai skanu.
Pinotija, 26 Rgs 2020 - 12:51, parašė: Pjauk riekelę citrinos, truputį išspausk, bet neypač, ir pamatysi, kad gerti galima. Netgi labai skanu.Tai aš ir taip išgėriau.bintu tai bintu.gal nenusinuodysiu.😁
Tiesig patikrinau.
Niekaip nesuprantu kas sugalvojo,kad jis gražus?
Čia gal pašaipa? o balsas iš vis tragedija.
Pritariu. Man jis baisuoklis netgi 😀. Na bet bobutems turbūt patinka. Mano močiutei gražus lb. Jai dar ir uzpaskis su paksu gražuoliai 😂. Galvoju gal dėl ūgio, stoto, kad ne kokie storuliai begemotai 🤔
GAILE*, 26 Rgs 2020 - 13:26, parašė: Pritariu. Man jis baisuoklis netgi 😀. Na bet bobutems turbūt patinka. Mano močiutei gražus lb. Jai dar ir uzpaskis su paksu gražuoliai 😂. Galvoju gal dėl ūgio, stoto, kad ne kokie storuliai begemotai 🤔Geriau jau koks begemotukas😁,jei simpatiškas.