Geriau jau koks begemotukas😁,jei simpatiškas.
Nu va vieni į veidą žiūri, kiti į figūrą
Tas tai gražuolis. Iškart laimėtų rinkimus 😀
Man tai ne itin. Neduočiau jam balso už veidą.
Apskritai ant LT vyrai nėra gražūs, max iki 36 metų +-. Po to kažkaip sunegražėja. Ne taip kaip italai, su amžium šarmas didėja.
Aišku, yra išimčių, pvz Rumšas jaun., dar kažkas, neprisimenu.
Išėjo kartą dvi vienuolės (pirmoji vardu Logika, antroji - Aritmetika) pasivaikščioti. Vaikšto, vaikšto, o po kurio laiko Aritmetika ir sako: - Man rodos,tas vyras,einantis už mūsų mus seka-jis eina paskui mus jau 5 minutes ir 22 sekundes. Logika atsako: - Na,logiškai mąstant, galbūt jam tiesiog pakeliui. Eina eina,po kurio laiko Aritmetika ir sako: -Žinai,jis jau eina paskui mus 20 minučių ir 35 sekundes... Logika jai ir atsako: -Na, logiškai mąstant, gal jam vistiek pakeliui su mumis,paeikim toliau ir pažiūrėkim... Eina eina,po kurio laiko Aritmetika sako: - Žinai,jis paskui mus eina jau 36 minutes ir 5 sekundes... Logika: - Žinai,logiškai mąstant,reiktu pagreitinti žingsnį... Kaip tarė, taip ir padarė, bet Aritmetika netruko Logikai pranešti,kad persekiotojas pasielgė lygiai taip pat. Logika ir sako tuomet: - Žina,logiškai mąstant, reiktų pradėti bėgti! Bet užpuolikas irgi pasileido vytis... Aritmetika jau begdama klausia Logikos: Žinai,jis artėja,tikrai nepabegsim... Logika: -Tavo tiesa,tad logiška būtų išsiskirti ir bėgti skirtingomis kryptimis,taip bent viena iš mūsų turėtų šansą išsigelbėti. Kaip tarė taip ir padarė,o persekiotojas nusivijo Logiką. Neilgai trukus Aritmetika grįžo į vienuolyną ir pradėjo nervingai laukti Logikos. Laukia, laukia bet ši vis negrįžta... Gerokai Aritmetikai prisinervinus, Logika galiausiai grįžo visa uždususi, tad Aritmetika nekantrauidama ir klausia, kas nutikę. Logika pradeda uždususiu balsu paskoti: -Na,kai mes išsiskyrėm ir persekiotojas nusivijo mane, man bebėgant,galiausiai jis mane beveik prisivijo,tai aš logiškai pagalvojau ir sustojusi pasikėliau sijoną... Jis tai pamątęs, logiškai pagalvojęs nusimovė kelnes,o logiškai mąstant moteris su pakeltu sijonu bėga greičiau ,nei vyras su nusmauktomis kelnėm...