Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadėja*, 02 Spa 2020 - 13:02, parašė: O exas zada sumoket alimentus, jei kitas skolas anuliuosiu. Paskola ims :bigsmile:​ sake...
Kokias skolas?alimentų?o taip galima? O kam jis ims paskolą?
Atsakyti

o tu ruosiesi anuliuot??? 

Atsakyti

Koks masažas! :wub: https://www.facebook...27480320783500/

Atsakyti

Aš tai baisiuosi covid atvejų rekordiniu skaičium - 173. Kai buvo 5 kartus mažiau, buvo karantinas ir tuščios gatvės. Dabar gi visi  nesisaugo, galybė renginių, jokių stabdžių. Ekonomikos žlugimo grėsmė, vadinasi, baisiausia. Eina sau...

Atsakyti

Ir tai tik dides. Na, negalima karantino saukti, sakes bus. Bet su renginiais tai tikrai gryba pjauna... 

Atsakyti

Ir tai tik dides. Na, negalima karantino saukti, sakes bus. Bet su renginiais tai tikrai gryba pjauna... 

Tikrai grybą.. Karantino, aišku, nebus, nes verslinykai neleis. Geriau visi išdvėsim kaip musės.

Verslui bapkių reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 02 spalio 2020 - 13:30

Vaikis mano parsirado. Tai jau uzsakyti sparneliai su medum ir sojos padazu... 

Atsakyti

Bet tai naglumas - skolas anuliuok, tada mokėsiu alimentus ...... Nežinau aš situacijos, bet atrodo tai pzdc. Labas 🌹

Tai ima paskolą, tai ir skolai padengti galėtų paimt. Gi ne 1 000 000 ta skola.  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 02 spalio 2020 - 14:03

Nieko nenurasyciau. Cia ne tas atvejis, kai zmogus nieko neturi ir netures, mazai uzdirba ir sunkiai gyvena.

O tai klausykit, Makronai i Estija nevaziavo?  :hmm:​ 

Atsakyti
Taigi amadeja dar draugaut su ta naujaja seima bande ,na zodziu situacija labai sudetinga.
Net nezinau ka pasakyt. Tik vienas patarimas pazvelgti i sitauacija blaiviai - viena su dviem vaikais ,na ,kokios dar anuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 spalio 2020 - 14:17

Vaikis mano parsirado. Tai jau uzsakyti sparneliai su medum ir sojos padazu... 

Ar vaikis vis dėlto gyvens Klp, ar Vln? :)​ 

Atsakyti

Ar vaikis vis dėlto gyvens Klp, ar Vln? :)​ 

Vilniuj, Vilniuj. 

Atsakyti