Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

A ko čia neskaniai? Labai skaniai.visos niam niam ir suvalgė viską😬

Nu jo.... 

Faina tema, kai apskritai rašoma, o ne duriama kažkuriai. 

Atsakyti

Kitaip čia nebus.šiekk tiek man buvo juokingas tas piktdžiugiškumas,bet tai nieko nuostabaus.

Atsakyti

Nu va, daba visi zinos, kad pas mus izymioji Nomeda lankosi, nu i ka... galetu ir keramikos pamokyt..  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Čia šiaip ne į temą. Bet senesnėje darbovietėje irgi vienos kolegės atrodė man tokia graži šeima, vyras kariškis, iš šono atrodė taip rūpinasi šeima. Po to iš šono išgirdau, kad visiškas k..., eina nuolat per mergas. Nors...maža kas ką šneka, gal tik kokie melagingi pletkai. 

Tik patikslinu, kad su Intemora niekaip nesusiję, tiesiog prisiminiau, kai čia tokios temos. 

Numigau valandą, dabar galvą skauda, nekenčiu dieną miegot, po to visad kaip fūros pervažiuota 

Atsakyti

Bet tai ta mylu mylu turėtų būti turbūt kažkas iš senų narių...

Atsakyti

LavinaX, 04 Spa 2020 - 20:05, parašė: Čia šiaip ne į temą. Bet senesnėje darbovietėje irgi vienos kolegės atrodė man tokia graži šeima, vyras kariškis, iš šono atrodė taip rūpinasi šeima. Po to iš šono išgirdau, kad visiškas k..., eina nuolat per mergas. Nors...maža kas ką šneka, gal tik kokie melagingi pletkai. Tik patikslinu, kad su Intemora niekaip nesusiję, tiesiog prisiminiau, kai čia tokios temos. Numigau valandą, dabar galvą skauda, nekenčiu dieną miegot, po to visad kaip fūros pervažiuota
Su kariškiais ir ne kariškiais taip būna.o furistais🙈
Atsakyti

Bet tai ta mylu mylu turėtų būti turbūt kažkas iš senų narių...

Arba Intemoros pažįstama...

Atsakyti

Su kariškiais ir ne kariškiais taip būna.o furistais🙈

Čia su visais taip būna, profesija nei prie ko. Kas nori, tas randa ir kur, ir kaip. Deja. Bet sakau, čia nekalbu apie tavo šeimą, nei aš tavo vyrą mačius, nei bendravus, nei ką žinau 😁

Atsakyti

Nu va, daba visi zinos, kad pas mus izymioji Nomeda lankosi, nu i ka... galetu ir keramikos pamokyt..  :rolleyes:​ 

Ačiū,Sėlli, keramikos pamokysiu būtinai, tik atsikraustysiu link vidurio Lietuvos arčiau.

O ponia mylu mylu parodė, kad net ir žemiau plintuso galima pult 

Atsakyti

Fėja*, 04 Spa 2020 - 20:17, parašė: Arba Intemoros pažįstama...
Prie ko čia aš?taigi ne mano vardą pasakė.
Atsakyti

Nes tipo tavo gynėja 😁

Atsakyti

Nu tipo tavo draugė tave gindama paviešino vardą, kerštas taio sakant, bent aš taip supratau 🙄

Atsakyti