Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Čia, ko gero, yra  kažkelintas nikas narės, kuri anksčiau bendravo galbūt bendroje temoje  kitu niku.

Nes susikurti galima ne vieną, vienu bendrauji, kitas atsargai. Tai, kadangi galima atsekti postus, kiaulystei krėsti pasirenkamas senas, kažkoks viso kelių postų nikas.  Aš jau nekalbu apie naujo sukūrimą.

Na, čia jokia naujiena. Pamenu, Sėlija atėjo kitu pavadinimu kažkada, ir sukėlė šaršalą. Bet gerai, kad neslėpė to.

Šiaip tai vaikiški žaidimai.

Čia ir pati Madam gali būti, ar ne?

Atsakyti

[url="https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/psichologija/2020/10/04/news/itin-tikslus-testas-kuris-medis-jusu--16521012/"]https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/psichologija/2020/10/04/news/itin-tikslus-testas-kuris-medis-jusu--16521012/[/url] 8 medį išsirinkau.
Man pirmas iš karto labai užkliuvo už akies. Arba antras akį traukė 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 20:02

Intemora čia ne prie ko. Baikit 😉 Nesu jos gynėja tikrai.

Tiesiog nesuprantu kodėl ponia Nomeda gali dergtis ant jūsų visų, o jai pasakyt nieko negalima 🙄

Ir ne, as nesu sena narė. Tai mano trečia žinutė šioje temoje. 

Atsakyti

LavinaX, 04 Spa 2020 - 20:59, parašė: Nu kur jau 😅 mažiausiai į medį panašu, tokia meninė medžio interpretacija 😄
Medis ir tiek.paprastas.nei palmė,nei žydi,nei su širdelėm.va,toks medis.
Atsakyti

5 medis.Ir visai neatitinka manes. 

Atsakyti

Aš tai dvi dienas skaitau ir rašau, kadangi sergu  ir drybsau.  Darbo dienom iki vėlai popiet dažnai neturiu laiko. Dabar išsigulėjau ir tikiuosi rytoj nebekrioksiu.

Atsakyti

mylu mylu, 04 Spa 2020 - 21:00, parašė: Intemora čia ne prie ko. Baikit 😉 Nesu jos gynėja tikrai. Tiesiog nesuprantu kodėl ponia Nomeda gali dergtis ant jūsų visų, o jai pasakyt nieko negalima 🙄 Ir ne, as nesu sena narė. Tai mano trečia žinutė šioje temoje.
Nes madam pavargsta,mes tai ne.
Atsakyti

Intemora čia ne prie ko. Baikit 😉 Nesu jos gynėja tikrai.

Tiesiog nesuprantu kodėl ponia Nomeda gali dergtis ant jūsų visų, o jai pasakyt nieko negalima 🙄

Ir ne, as nesu sena narė. Tai mano trečia žinutė šioje temoje. 

O tamstą ponią Nomedą iš kur pažįsti?

Atsakyti

Aš tai dvi dienas skaitau ir rašau, kadangi sergu  ir drybsau.  Darbo dienom iki vėlai popiet dažnai neturiu laiko. Dabar išsigulėjau ir tikiuosi rytoj nebekrioksiu.

O tai ne korona???

Atsakyti

O kaip čia fotkes kelt?

Atsakyti

Privalu atsakyti? Juk ta ponia šiaip pirma šūdų kibirą ant galvos užverčia, nesvarbu kuriai, nesiaiškina kas ir kaip.. Atsiprašyt vėliau yra lengviausia. Jau gailiuosi beveik, kad nesusilaikiau nepakomentavus. Na, bet kiek galima tas try... skaityt. O SM esu nuo 2007. Ir tai yra mano vienintelis nick'as. Nereik sąmokslo teorijų. Tiesiog kartais nebegali tik skaityt. Akis skauda 😀

P.S. Čia buvo atsakymas į Pinot žinutę. Nemoku cituot 😂 Retokai rašau 😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylu mylu: 04 spalio 2020 - 20:11

Fėja*, 04 Spa 2020 - 21:08, parašė: O kaip čia fotkes kelt?

Nu kai atsakai,tai rašo "įkelti failą",bet dažnai būna per didelės,tai arba karpyt arba rezisted programėlę galima atsiųst.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 spalio 2020 - 20:13