Taip, cia noro ir apsisprendimo rizikuoti klausimas.
Del zenklu, tai, kaip buvusi bleduno zmona, galiu pasakyti, kad nepastebi jokiu zenklu, jei vyras atsargus. Tiesiog nekreipi demesio.
Oj, kaip įdomu... Jaučiu, kokie skandinavai neieško mergų...?
Aha.. Čia tie, kurie neieško. Jie labiausiai pasileidus liaudis po rusų ir visų postsovietikų.
Neieškojo jokie vedę musliai, 100 proc. Taip pat vokiečiai kažkodėl nelabai. Dirbdavo atvažiavę darbo reikalais ir labai mandagiai bendraudavo. Kas keista, prancūzai irgi nemergišiaudavo. Jie visada buvo suinteresuoti labiausiai kur skaniai "pamanžetint"
O jau braliukai latviai...
Tokia mano patirtis. Kitų ji gali būti kitokia.
Sorry, kalbėjom su vyru, tas žmogus turi 3 dukreles ir naujagimį sūnų. Deja, ne Intemoros dieds. Bet kad kariškiai abu tai taip, deja manasis jau nebe.Kai pasakė, kad iš Vilniaus, turi 3 dukras ir namą nusipirko užmiestyje, kažkaip surišau su Intemora. Intemora, gal tu žinai tokią porą, nes vyras su juo tikrai bendrauja. Vardo čia nerašysiu, nebent pm.
GAILE*, 04 Spa 2020 - 17:40, parašė: Tokiu moterų pilna, patikėk. Jos pačios gal turi šeimas. Aš asmeniškai žinau moterį, turinčia vyrą ir 2 mažus vaikus. Ir meilužį vedusi 10 m su pertraukom tą patį. Per tą laiką ji ir vaikus pagimdė. Sako kad jie nuo sutuoktinio 🤣Bet prie ko čia aš ?tai gal ir taviškis turi kokį lėliuką.niekad negali žinot😁
marco'polo, 04 Spa 2020 - 18:16, parašė: Nu čia ir gyvenimas verdaNu **** ar aš sakau,kad ne.aišku,kad gali.tik sakau prašom pagrįst ,o ne bėgt dabar į krūmus.ir gyvūnai, ir vyrai (ne)ištikimi, ir daržovės (ne)supuvusios, ir mašiniukai nauji, vos skaityti spėju
Madam, stipru taip parašyti ir nieko nepaaiškinti
Intemora, viską tie vyrai (kalbu bendrai) spėja, jei tik noro yra...
Prancūzai visi savo šalyje nuolatines drauges turi. O jų žmonos draugus 🤣. Tai nėra poreikio dar ir užsienyje ieškot. Na iš filmų taip atrodo 😀
na, filmai tam ir yra, kad įdomu būtų. Kiek jų pažįstu, visi kartu augina vaikus, ir nėra ten jokių "draugų" iš šalies. Nors esu kartą dalyvavus tokioj vakarienėj, kur buvo nu labai įdomi situacija.. Žmonos galimai meilužis (o gal dar tuo metu nebuvo) buvo šalia, o ji jam vos ne ant kaklo. Mb paklausė vyro, kas čia vyksta, o tas atsakė "o ką aš galiu padaryti'? Bet jie ir išsiskyrė netrukus, bet ne dėl būtent to meilužio. Bet dabar tokie santykiai atseit, nebemadingi.
Sorry, kalbėjom su vyru, tas žmogus turi 3 dukreles ir naujagimį sūnų. Deja, ne Intemoros dieds. Bet kad kariškiai abu tai taip, deja manasis jau nebe.Kai pasakė, kad iš Vilniaus, turi 3 dukras ir namą nusipirko užmiestyje, kažkaip surišau su Intemora. Intemora, gal tu žinai tokią porą, nes vyras su juo tikrai bendrauja. Vardo čia nerašysiu, nebent pm.
Bet tai o Intemoros vyrą tai išviešinai, tik pasirodo klaidingai? O tai kodėl apie jį ne į PM rašei. Kažkaip nžn... neskaniai čia gavos.
o labai norėjai, kad būtų Intemoros?
Madam, kitaip apie Tave galvojau