Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai matai, aš neklausysiu, vis tiek darysiu tas klaidas 🙃

Tai nieko, bus proga naujam remontui po kažkiek metų 🤣

Atsakyti

Bliamba, kaip mes nesusikalbam.

Jei man ateitų tai ir pasakytų pvz sesuo, draugė, bendradarbė, aš reaguočiau kitaip. O Madam man yra forumo personažas, kuriantis apie save ką nori. Virtualaus bendravimo pašnekovė.

Virtuali pašnekovė, kuri atseit ŽINO ir TĖŠKIA į veidą jog Jūsų vyras dulkina kitą?  Ir jau SENIAI dulkina? Kokių dar čia seserų ar draugių bereikia... Jūs mane stebinat. Einu gal atgal ant suoliuko 😀

Gera nekreipt dėmesio, kol tai neliečia Jūsų.

Atsakyti

Skaitėt, Kenzo numirė nuo covid?

Atsakyti

Mylu mylu, Intemoros reakcija man adekvati, o Jūsų kažkaip nea.

Inemora prašė įrodymų, pasakė porą žodžių riebesnių, nu gi žino Madam ir sureagavo normaliai.

O vat Jūs išviešinus vardą, dar ten kažkas ir daugiau jau pareiškė žinąs.... ai, nžn. Tiek jau kapotis atėjus, man tai nlb irgi gražu. Čia net klausimas, kas negražiau elgiasi jau dabar. Ties trečia savo žinute gal ir reikėjo sustoti, kaip tuomet, gegužę, gražiai susilaikėt pirmą parašius 😊

Atsakyti

Skaitėt, Kenzo numirė nuo covid?

Kenzo kenzo.... kas jis toks?

Atsakyti

Aš tai turiu eit miegot. Ryt 5 keliuos.

Kas galėtų man mobilką iš rankų atimt....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 23:02

Inemora prašė įrodymų, pasakė porą žodžių riebesnių, nu gi žino Madam ir sureagavo normaliai.

O vat Jūs išviešinus vardą, dar ten kažkas ir daugiau jau pareiškė žinąs.... ai, nžn. Tiek jau kapotis atėjus, man tai nlb irgi gražu. Čia net klausimas, kas negražiau elgiasi jau dabar. Ties trečia savo žinute gal ir reikėjo sustoti, kaip tuomet, gegužę, gražiai susilaikėt pirmą parašius 😊

Jūs išviešinot gi, o ne aš. Ar aš ką citavau? Nurodžiau nick'us? Nu baikit. Dar ne to čia yra buvę. Matyt pačias jau daėdė 😀 

O kiek čia kitų vardų minėta, tai jopapa...🙄

Galit kart ant manes šunis dabar 😉

Atsakyti

Dizaineris 🙂

Atsakyti

Taigi Flower by Kenzo kvepalų nežinai?

Atsakyti

Pyksta? Kad 3 stukas nurasei?  :blink:  :mega_shok:​ 

Nu  :hmm: 

O cia pas jus kokios dramos! Kol perskaiciau.

Intemoros reakcija absoliuciai normali. Parodo, kad viskas pas ja ok :)

Atsakyti

O kas čia kapojas? Kažkam galima viskas, o kitiem jau ne? Dvigubi standartai čia jau seniai ir tas nestebina 😉

Keista kaip taip aklai galima ginti. O sustot ir ties pirma žinute čia daug kam reiktų 😉  Net ties pirmu žodžiu, bet ne gi... Subinėn nelendu niekam, slibino galvom nepriklausau. Beje, pačią iš temos vijo, tai ta akla gynyba kažkaip...

Atsakyti

Tai kaip suprantu dabar dalyvausi mūsų temoj? Būtų gražu kažkiek prisistatyti tuomet

Atsakyti