Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai kam skaityt, jei nervai nelaiko?

Aš perverčiau net paskaičiau iš naujo.

Nu gavosi puiki diskusija. Čia gi niekas nei rŪžavas, nei pūkuotas 🙃

Aha, kol jum nepasakė taip

Atsakyti

O as pasirasiau ta "taikos" sutarti. Su mama atvare, pervede pinigus, as atidaviau popierius. 

Matos pyksta abu :) o turetu dekingi but gi.

Bet pirmasyk gyvenime tikrai pabugo zmogus. 

Pasirašei taikos sutartį, dovanojai jiems 3000 ir jie pyksta.......... Nu nėr žodžių.

Atsakyti

Pasirašei taikos sutartį, dovanojai jiems 3000 ir jie pyksta.......... Nu nėr žodžių.
Tai ne pabaiga dar čia. Dar 100 kartu jis nemokės, išsisukinės ir prašys po kiek laiko nurašyti. Prašys kokius nors nupirktus daiktus nurašyt iš alimentų, ar kokias vaiko buvimo dienas pas jį. Nes turi precedenta. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 spalio 2020 - 22:29

Man ji irgi yra nesąmonę pasakius. Kad aš net nežinau, kur mano vyras valkiojasi, ir kažką drįstu aiškinti. Nu absurdas. 

Visai tada nesupykau, nu man labai durnai nuskambėjo, idiotiškai. Jau tada žinojom jos išstojimus.

O bože... Jum pasakė tiesiai šviesiai, kad žino jog jūsų vyras dulkina kitą? Kaži kaip būtumėt sureagavus. Pinot, nesuprantu kas jum nutiko.

Beje, skaitau šią temą anksčiau nei Jūs prisijungėt.

Atsakyti

Aš tai jau kadangi irenginejau ne 1 trobą, tai seniai supratau, kad gražu nėra lygu praktiška. Db galvoju kaip tą visą patirtį teisingai panaudoti naujam name. Aišku, vistiek bus klaidų. Turbūt tobulumo neįmanoma pasiekti 

Tai va, o man pirma mano vonia. Aišku, bus klaidų. 

Atsakyti

Tai va, o man pirma mano vonia. Aišku, bus klaidų. 

Tai aš tau ir sakau iškart kur klaidos 🤣. Iš patirties 

Atsakyti

O bože... Jum pasakė tiesiai šviesiai, kad žino jog jūsų vyras dulkina kitą? Kaži kaip būtumėt sureagavus. Pinot, nesuprantu kas jum nutiko.

Aš būčiau paprašius pateikt faktus, daugiau detalių ( beje intemora kažką panašaus ir parašė). Nes kažkieno pasakymas forume absoliučiai nieko nereiškia. 

Atsakyti

Tai ne pabaiga dar čia. Dar 100 kartu jis nemokės, išsisukinėja ir prašys po kiek laiko nurašyti. Prašys kokius nors nupirktus daiktus nurašyt iš alimentų, ar kokias vaiko buvimo dienas pas jį. Nes turi precedenta. 

Neabejoju.

Neveltui vakar apie savo tėvą rašiau. Kur ėjo ir ėjo iki pilnametystės mūsų, o paskui terorizavo kitaip. Ir net iki ko priėjom, kad nemačiau jo daug daug metų....

Aišku, labai labai norisi tikėti, kad Amadėjos ex ne toks, kad jis kitoks. Bet tas pyktis nurašant JO skolą, tai kažkaip nenuteikia optimistiškai.

Atsakyti

Tai aš tau ir sakau iškart kur klaidos 🤣. Iš patirties 

Tai matai, aš neklausysiu, vis tiek darysiu tas klaidas 🙃

Atsakyti

Bet neparase, kad as zinau, kad jis kita dulkina jau seniai. Butum pasiutus, Pinot. 

Gal būčiau abstulbus  ir pradėjus aiškintis, bet pasiutus tai ne. Aš pasiuntu dėl kitų dalykų. 

Bet reziumė toks: Madam akibrokštas kvailas, įžeidžiantis ir nelabai pateisinamas. Intemoros atžvilgiu.  

Atsakyti

Aha, kol jum nepasakė taip

Taip, suprantu, kad galėtų man čia kažkas taip pasakyt. Bet nžn, ar reakcija būtų kitokia iš mano pusės. Nu aš pati žinau, kad mano diedas turi galimybes eit, kur jis nori. Man nereik to sakyti. Išdiskutavom šitą dieną.

Atsakyti

Bliamba, kaip mes nesusikalbam.

Jei man ateitų tai ir pasakytų pvz sesuo, draugė, bendradarbė, aš reaguočiau kitaip. O Madam man yra forumo personažas, kuriantis apie save ką nori. Virtualaus bendravimo pašnekovė.

Atsakyti