Nesureagavo? Reikia citatų? 😀
Nesureagavo Madam lygiu.
Ir ko aš čia turiu aiškinti?
Suoliukui, matote, nepatiko?
Ne tam čia mes kalbamės, kad kažkam įtikt ar patikt.
Dalyvaukit kaip pilnateisė narė ir aiškinkit.
Aiškiai asmeninis interesas.
Nesuprantu tamstos asmeninio intereso. Dar šiandien kažkas viena kitą siuntinėjo ir pešiojosi, o jūs nereagavote. O su Madam kažkaip iškart net su vardais? O kiek čia šiaip pykstamės, taikomės? Kodėl būtent Madam?
O kas nurodė, kad tai Madam? Buvo citata? Pačios išdavėt gi dabar 😉
Tiesiog kartais būna peržengtos ribos ir kaip matot - kreipimasis vardu kažkam gali nuimti "gazą". Bet galima bendraut ir kultūringai.
Nuo vandens kietumo priklauso kalkių nuosedos.
O ta plokščia kriauklė baisiai taškosi. Db jos gi madingos visur - baruose, oro uostuose. Tai jau iškart pastebėjau taskymasi. Visi rūbai nusitasko vien rankas plaunant. Nu logiska, nėra nu bėgimo žemyn iškart
Reiks pagalvot apie tą kriauklę.... man taip gražu.... 😄
O tu rimtai lygini eilini pesiojimasi su tuo akibrokstu? Tavo vyras seniai kita dulkina, as zinau.. Jei man taip butu isrezusi kuri kita, ne Madam, tai, zinok, gal patikecisu net. Nes turiu tame bjaurios patirties, kai tokie pareiskimai visada pasitvirtindavo.
Ploju atsistojus. Viską parašėt tiesiai šviesiai. Ačiū!
O tu rimtai lygini eilini pesiojimasi su tuo akibrokstu? Tavo vyras seniai kita dulkina, as zinau.. Jei man taip butu isrezusi kuri kita, ne Madam, tai, zinok, gal patikecisu net. Nes turiu tame bjaurios patirties, kai tokie pareiskimai visada pasitvirtindavo.
Man ji irgi yra nesąmonę pasakius. Kad aš net nežinau, kur mano vyras valkiojasi, ir kažką drįstu aiškinti. Nu absurdas.
Visai tada nesupykau, nu man labai durnai nuskambėjo, idiotiškai. Jau tada žinojom jos išstojimus.
"Tiesiog" plepesiai yra kaltint kažkieno vyrą neištikimybe? WTF? Nu rimtai... Ar išvadint kažką durnėm? Nafik, man tai neatrodo normalu. Nesvarbu ar tai pilnatis, ar PMS, ar dar kas... Nėra tam pateisinimo, net jei mėnuliui pasikeitus atsiprašo.
Požiūris... Todėl daug kas ir neprisijungia, nes bus suėstos gyvos ir kauliukai nučiulpti.
Bet tai kam skaityt, jei nervai nelaiko?
Aš perverčiau net paskaičiau iš naujo.
Nu gavosi puiki diskusija. Čia gi niekas nei rŪžavas, nei pūkuotas 🙃
Man ji irgi yra nesąmonę pasakius. Kad aš net nežinau, kur mano vyras valkiojasi, ir kažką drįstu aiškinti. Nu absurdas.
Visai tada nesupykau, nu man labai durnai nuskambėjo, idiotiškai. Jau tada žinojom jos išstojimus.
Tai mes visos nezinom kur jie valkiojasi.
Bet neparase, kad as zinau, kad jis kita dulkina jau seniai. Butum pasiutus, Pinot.