Aš vis tiek manau, kad tada obuolių rūgštis sureagalvo į kokius kepimo miltelius.
Sky111, 05 Spa 2020 - 11:00, parašė: Formaliai 2 mokytojos. Taigi Selija mokytoja. O ka nesiskelbe?O jei taip ir būtų,ką tai keičia?čia pažemint,išduot ,tiesą atskleist norėjai?
Tai ir Gailė man regis turi pedagoginį išsilavinimą, bet dirba ką kitą.
O šiaip kas čia per bandymai sukiršint antra diena
Mano obuolių pyragas irgi būna į rudumą, bet aš cinamono dedu, tai manau nuo jo...
Formaliai 2 mokytojos. Taigi Selija mokytoja. O ka nesiskelbe?
Jo. Inspektore, mokytoja beigi korepetitore. O ka, apmokejo kazkas politine reklama? Nusibodo FB taspatspertapati?
LavinaX, 05 Spa 2020 - 11:15, parašė: Tai ir Gailė man regis turi pedagoginį išsilavinimą, bet dirba ką kitą. O šiaip kas čia per bandymai sukiršint antra dienadėl vakar? Pasakyt tai kas matosi plika akim,tai čia kiršinimas? aš čia ką ,padėkot madam turėjau? Kiek ant manęs stūmė visokios prašalietės ir niekam tai nerūpėjo.Mano obuolių pyragas irgi būna į rudumą, bet aš cinamono dedu, tai manau nuo jo...
dėl vakar? Padakyt tai kas matosi plika akim,tai čia kiršinimas? aš čia ką ,padėkot madam turėjau? Kiek ant manęs stūmė visokios prašalietės ir niekam tai nerūpėjo.
O tu čia prie ko dabar??? Visur save kiši, apie tave nei minties neturėjau, apie naujokes kalbu.
LavinaX, 05 Spa 2020 - 11:49, parašė: O tu čia prie ko dabar??? Visur save kiši, apie tave nei minties neturėjau, apie naujokes kalbu.Tai ar ne per mane ir madam vakar įsikišo?nes gi rašei" antrą dieną iš eilės" Tai kas nors dar vakar buvo?
Tai ar ne per mane ir madam vakar įsikišo?nes gi rašei" antrą dieną iš eilės" Tai kas nors dar vakar buvo?
Diskusijos su tavim susijusios, bet tu gal neprisidėjai prie kiršinimo? O tai ne vakar mylu mylu pasirodė? Sky100 ne šiandien? Čia ne dvi dienos?
Žodžiu, neprisitaikyk visko sau.
LavinaX, 05 Spa 2020 - 11:56, parašė: Diskusijos su tavim susijusios, bet tu gal neprisidėjai prie kiršinimo? O tai ne vakar mylu mylu pasirodė? Sky100 ne šiandien? Čia ne dvi dienos? Žodžiu, neprisitaikyk visko sau.Nu tai su manim ir man smagu,kad atėjo ir pasakė,nes kažkas turėjo pasakyt,o ne ,nu čia madam.nu jai gi galima. Joks čia ne kiršinimas,kas ką ten sukiršijo?mane su madam,mus su mylu.ar tarpusavy? tiesiog atėjo ir pasakė,kaip iš šalies atrido.juk čia ne fb slapta grupė.
Nu tai su manim ir man smagu,kad atėjo ir pasakė,nes kažkas turėjo pasakyt,o ne nu čia madam.nu jai gi galima.
Tau smagu ir valio, neturiu ką pridurt. Tiksliau turiu ir daug, bet susilaikysiu.
Labai trumpai. Madam čia pasišiko stiprokai, nu perlenkė lazdą. Bet tu irgi nuolat šaipaisi iš jos neva įsivaizduojamų namų ir kitų dalykų. Nors gi 100 proc tikrai nežinai.
Tiesiog abi nevengiat viena kitai kažko leptelt.