Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Selija ir intemora SM IR TD kvalifikuoja kaip gyvenimo sekmes ar nesekmes.
Kazkaip uzkniso mane ta ju reitingu agentura. Kada bus emoji - kumsciu i aki? Padovanociau , profesines sventes proga.
Norit papilsiu katalizatoriaus i uzgestanti lauza- prisiminiau kad kazkada galedavai IP paziuret ,uzsikuriau seniausia kompa, penkis kart restartavau ,kol pradejo dirbt ,bet nieko neisejo. Grizo generolas is pensininku klubo, islupo naujokiu (atseit) IP ir geotaga. Taigi ponios alter (kas yra neteisinga) nes alter yra auksciau,nenustebinot.Karas kaip karas, visos priemones galimos.

Ką  rimtai, nustatė? Aš žinojau, kad pagal įkeliamas foto galima nustatyt, bet kad pagal rašliavas, nežinojau. Turiu labai gerą kompiuteristą, reikės pasidomėt.  

Atsakyti
tik sena versija ir turi but kuo senesne OS . XP pav. Reikia turet tokiu iskasenu,nes kur naujesnes ,tai klausimo nesupranta biggrin.gif
Taigi nelabai cia didelis reikalas , gi rodo ta ip man atrodo net delfio komentaruose ,arba kazkurio kito naujienu portalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 spalio 2020 - 12:07

ir nieko tas IP nepasako :) Nebent visu dalyviu IP zinai...

Atsakyti
Man išvis tie tyčiojimaisi suaugusių žmonių tai kažkas baisaus.Kas, kad virtualiai. Galima, žinoma, pasakyt nuomonę, bet be tyčiojimosi.Nepamenu situacijos, bet kai Gailei parašyta buvo kad elgias kaip autistė (ar kažkaip). Linkiu Intemorai nesusidurt kada šeimos rate su tokia liga, juolab, paskaičius statistiką kiek tokių atvejų daugėja. Tyčiotis ar pašiepti kažkokią ligą yra per drąsu.Nereikia pasikelt aukščiau už kitus, nes visada galima leidžiantis nuo kalno pažvelgt į akis.
Atsakyti

Kadangi gyvenimas tęsiasi, kai ką priminsiu.  Bendroj temoje buvo tokia magdalena, aišku prisimenam. Ir kaip ji šlykščiai apdergė kristij, kai jos tėvas numirė. Ir kaip ji sakė, kur ta važiuoja. Kas seniai čia, tas prisimins. Bet tada nei viena nesureagavo ir nepuolė ginti kristij, nes matote ta MM buvo iš "aukštesniųjų" kastos (nors pati... tai padėk dieve) ir galbūt galimai kažkam naudingas žmogus.

Kad dvigubi standartai yra, tai nepaneigiama. Ir dabar jau imu tikėti tais aljansais, atvirais ir slaptais.

Atsakyti

Tai ir Gailė man regis turi pedagoginį išsilavinimą, bet dirba ką kitą. 

O šiaip kas čia per bandymai sukiršint antra diena  :hmm:

Mano obuolių pyragas irgi būna į rudumą, bet aš cinamono dedu, tai manau nuo jo...

Jau turiu ideju kas cia vyksta! Ypac minty turint, kad minimas fcb. ir siaip

Burbulai burbuliukai!!!

Atsakyti

Man išvis tie tyčiojimaisi suaugusių žmonių tai kažkas baisaus.Kas, kad virtualiai. Galima, žinoma, pasakyt nuomonę, bet be tyčiojimosi.Nepamenu situacijos, bet kai Gailei parašyta buvo kad elgias kaip autistė (ar kažkaip). Linkiu Intemorai nesusidurt kada šeimos rate su tokia liga, juolab, paskaičius statistiką kiek tokių atvejų daugėja. Tyčiotis ar pašiepti kažkokią ligą yra per drąsu.Nereikia pasikelt aukščiau už kitus, nes visada galima leidžiantis nuo kalno pažvelgt į akis.

Neprisimenu šito, bet Gailė ne autistė. kad ir nepanašu.

Atsakyti

Jau turiu ideju kas cia vyksta! Ypac minty turint, kad minimas fcb. ir siaip

Burbulai burbuliukai!!!

Taip, ir aš taip manau.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 10 05, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LavinaX" data-cid="72715062" data-time="1601885720"><div><p>Tai ir Gailė man regis turi pedagoginį išsilavinimą, bet dirba ką kitą. </p><p>O šiaip kas čia per bandymai sukiršint antra diena  hmm.gif</p><p></p><p>Mano obuolių pyragas irgi būna į rudumą, bet aš cinamono dedu, tai manau nuo jo...</p></div></blockquote><p>Jau turiu ideju kas cia vyksta! Ypac minty turint, kad minimas fcb. ir siaip</p><p></p><p>Burbulai burbuliukai!!!</p>

vemalai vemaliukai. Pinot , tai mes gi irgi tada. Sakiau ,reputacijai kenkia.
Atsakyti

vemalai vemaliukai. Pinot , tai mes gi irgi tada. Sakiau ,reputacijai kenkia.

Tep.

Atsakyti

Taip, ir aš taip manau.

Tik konkreciai neivardinsiu, nes panasaus braizo be viena yra, o as seklizmu morkizmu nepraktikuoju.

Atsakyti

ir nieko tas IP nepasako :) Nebent visu dalyviu IP zinai...

Pasako kurie nickai su vienodu IP. 

Atsakyti