Madam, atsiprašyt galėtum nuoširdžiai Intemoros už šitą nesamonę. Jei turi sąžinę.
LavinaX, 05 Spa 2020 - 12:10, parašė: Tau smagu ir valio, neturiu ką pridurt. Tiksliau turiu ir daug, bet susilaikysiu. Labai trumpai. Madam čia pasišiko stiprokai, nu perlenkė lazdą. Bet tu irgi nuolat šaipaisi iš jos neva įsivaizduojamų namų ir kitų dalykų. Nors gi 100 proc tikrai nežinai. Tiesiog abi nevengiat viena kitai kažko leptelt.Nu taip ,tai mano nuomonė_pastebėjimai.bet tai ar tai sulyginama iš vis?ir ne man vienai taip atrodo.
Intemoros atsiprašau. Tikrai turiu vyro draugo šeimą, kuri augina tris dukreles, 16, 12 ir 8. Jis visad pasakojasi, kad eina į " kairę". Mano vyras žino, kad jo net namo neleidžiu atsivest dėl jo šių skiedalų. Jo žmona pedagogė ir graži, kaip Intemora. Tik sužinojau, kad jie ir naujagimį apturėjo. Nežinau, gaila man tos moters. Nesu jos mačius, bet kaip vyras taip kalba, kam tada tiek tų vaikučių.
Nu taip ,tai mano nuomonė_pastebėjimai.bet tai ar tai sulyginama iš vis?ir ne man vienai taip atrodo.
Žinau, kad ne tau vienai. Bet man neskaniai tie nuolatiniai tyčiojimaisi irgi atrodo. Net jei ir meluoja reiškia žmogui blogai, kažkokios viduje problemos ir tyčiotis iš to tai tiesiog negražu. Patyčios tarp suaugusių niekuo ne geriau nei mokykloj.
Ir aš nelyginu šitų dalykų. Jie skirtingi tiesiog.
LavinaX, 05 Spa 2020 - 12:37, parašė: Žinau, kad ne tau vienai. Bet man neskaniai tie nuolatiniai tyčiojimaisi irgi atrodo. Net jei ir meluoja reiškia žmogui blogai, kažkokios viduje problemos ir tyčiotis iš to tai tiesiog negražu. Patyčios tarp suaugusių niekuo ne geriau nei mokykloj. Ir aš nelyginu šitų dalykų. Jie skirtingi tiesiog.Taigi kartą nutyli,kitą,,bet kai pastoviai,tai jau nesusilaikai.paprasta. O tai ko,labiausiai ant manęs,kaip tyčia?
Kazkaip uzkniso mane ta ju reitingu agentura. Kada bus emoji - kumsciu i aki? Padovanociau , profesines sventes proga.
Norit papilsiu katalizatoriaus i uzgestanti lauza- prisiminiau kad kazkada galedavai IP paziuret ,uzsikuriau seniausia kompa, penkis kart restartavau ,kol pradejo dirbt ,bet nieko neisejo. Grizo generolas is pensininku klubo, islupo naujokiu (atseit) IP ir geotaga. Taigi ponios alter (kas yra neteisinga) nes alter yra auksciau,nenustebinot.Karas kaip karas, visos priemones galimos.
Selija ir intemora SM IR TD kvalifikuoja kaip gyvenimo sekmes ar nesekmes.
Kazkaip uzkniso mane ta ju reitingu agentura. Kada bus emoji - kumsciu i aki? Padovanociau , profesines sventes proga.
Gal tu mane paliksi ramybej nors vienoj zinutej?
Kazkaip uzkniso mane ta ju reitingu agentura. Kada bus emoji - kumsciu i aki? Padovanociau , profesines sventes proga.</p></div></blockquote><p>Gal tu mane paliksi ramybej nors vienoj zinutej? </p>
Ne , tau pokoi ne po karmanu. Pati gailes seniausiai nudvesusi suni vakar isvilkai ,kaip karo pradzia.
Taigi kartą nutyli,kitą,,bet kai pastoviai,tai jau nesusilaikai.paprasta. O tai ko,labiausiai ant manęs,kaip tyčia?
Gal daugiausiai pasakojiesi, daugiausiai tokių kontraversiškų minčių pateiki.
Ne , tau pokoi ne po karmanu. Pati gailes seniausiai nudvesusi suni vakar isvilkai ,kaip karo pradzia.
Ane? Tai gal tada karo pradzios proga papasakok, kaip mano suni nudauzei, ir kodel nuslepei?